Vyberte si postel snů

Houpací síť, bambus, parkety, molitan, či paměťová pěna ‒ každý má o ideálním loži jinou představu. Někteří zbožňují spaní na materiálu tvrdém jako kámen, jiní nejraději odpočívají na měkkém. Přemýšlíte o nové posteli? Přinášíme vám malou inspiraci.

Luxusní postel MattressOctaspring60

Základní rady před koupí

Naprostou klasiku na trhu představují jednoduché rámy postelí ze dřeva, kovu nebo dřevotřísky s lehkým, či žádným zdobením. Vybírat lze mezi postelemi s čelem, úložným prostorem nebo jednoduchými typy se zabudovanými lamely.

Do lůžka se vyplatí investovat a pořídit si bytelný dřevěný či kovový rám s kvalitními rošty a slušnou zdravotní matrací. Nejen, že vám dobrá postel vydrží déle, ale lépe se i vyspíte. Například nejlevnější dřevotříska se vám brzy rozvrže. Špatné rošty zase výrazně zkrátí životnost i té nejdražší matraci.

Moderní design

U nových modelů je trendy zakřivení čelní pelesti a rámu. Na první pohled tak postel vypadá, že se v místě, kam si ukládáte hlavu, postel zvedá. Není tomu ale tak. Ležíte rovně. K takovému lůžku do ložnice hodí úplně jednoduchý nábytek, který nechá postel vyniknout.

Toužíte-li po skutečném luxusu, vybavte si ložnici multifunkční postelí s výsuvným televizorem. Méně nákladnou multifunkci představuje lůžko typu palandy se skříňkami, šuplíky a psacím stolem.

Ložnice královského páru

Pokud vás při procházkách zámky často napadá, jak by bylo skvělé usínat na stejně zdobené posteli s mnoha nadýchanými polštáři, pak vězte, že si svůj sen můžete snadno splnit. Každý má dnes možnost spát jako král.

Luxusní postel s krásným čelem sice nepatří k levným typům lůžek, ale jejich půvab vás neomrzí. Seženete je i v Česku. Jejich cena se pohybuje okolo šedesáti tisíc korun i s matrací. Vybírat můžete z lůžek s dřevěným vyřezáváním, zdobením z kovu, se zlatem nebo s měkkým koženým či textilním polstrovaným čelem.

Postel s nebesy

Renesanční nebesa poskytují spáčům soukromí, ochranu před hmyzem, světlem a možná i lehký pocit výjimečnosti. Do své ložnice si můžete pořídit klasický ‒ zdobený typ nebes, či mnohem jednodušší moderní varianty. Postel se splývajícími závěsy se vyrábí i pro děti. Obzvlášť malé holčičky si v ní připadají jako vzácné princezny.
Nejdůležitější stejně je, jakou si dáte do postele matraci, rošty, polštáře a přikrývky. Vzhled váš spánek také ovlivní, z okrasného rámu vás ale rozhodně záda nebolí.


7.9.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

MajklM
17.9.2013
Dodal bych, že je při koupi třeba posoudit i dobré větrání postele a snadná údržba. Výborným materiálem je masiv a praktickým doplňkem pak šuplík pod postelí. Další rady naleznete v poradně: http://www.maxi-postele.cz/Tema/Poradna/
weendy
10.9.2013
pro nemocné se zády, je nej bytelná dřevěná vyšší postel, tyhle krásy u země jsou na cosi a matraci si každý musí vyzkoušet jaká mu vyhovuje, nekoukat na effekt,al ena praktičnost
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy