Proč si koupit bezdrátovou nabíječku na iPhone?

Pokud ještě nemáte bezdrátovou nabíječku, o hodně přicházíte. Bezdrátové nabíjení je totiž evolucí a dříve či později se jednou provždy rozloučíme se všudypřítomnými kabely. Stačí iPhone anebo jakékoliv jiné zařízení podporující tuto technologii dát na podložku a okamžitě se spustí nabíjení.

Pravděpodobně budete souhlasit s tím, že bezdrátové nabíječky jsou celkově pohodlnějším řešením, navíc jsou velice jednoduché na používání. Stejně tak jsou užitečné, například oblíbenosti se těší bezdrátové nabíječky do auta, jež zároveň slouží i jako držáky.

Co je kritizované?

U každé moderní vychytávky existují i nedostatky, které jsou širokou veřejností kritizované. Bezdrátové nabíjení je pomalejší, ovšem každým rokem se snaží výrobci nabíjení zrychlovat. Dokonce někteří jedinci odsuzují bezdrátové nabíječky kvůli zdravotním aspektům. Příslušenství totiž vytváří magnetické pole a v některých případech vyzařují elektromagnetické pole. Nicméně nemusíte se ničeho obávat, protože pole je tak malé a s omezeným dosahem, že pro lidský organismus není škodlivé. Spíše naopak, u bezdrátových nabíječek je menší riziko úrazu elektrickým proudem.

Kde koupit nabíječku a další věci?

Pokud si chcete koupit bezdrátovou nabíječku do auta, případně jiné doplňky, například tvrzené sklo iPhone, nahlédněte do internetového obchodu iPouzdro.cz. Specializuje se na příslušenství pro jablečné produkty. Vybrat si můžete z pestré škály ochranných skel, nabíječek, ale třeba i obalů, pouzder, stojánků či sluchátek. Samozřejmě nechybí ani produkty pro iPad, MacBook, Apple Watch a podobně. V e-shopu seženete také AirPods (i verzi Pro) či Apple Pencil pro tablet.

Spokojení budete nejen s pestrostí nabídky, ale také s cenovou politikou internetového obchodu. Investujte do kvality.


6.12.2021

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy