Zpříjemněte si pobyt ve vašem bazénu

Hlavním účelem všech bazénů je sport a relaxace. No řekněte, koho baví neustálé opravy a údržba? Každý by raději trávil svůj volný čas přímo ve vodě a myšlenky na to, zda vše funguje tak, jak má, by nejraději nechal odplavat.

Obstarejte si kvalitní bazénové příslušenství a vaše přání se stane realitou. Výrazně si tím usnadníte údržbu bazénu a budete se moci věnovat vodním radovánkám. V dnešní době již existuje inteligentní elektroinstalace, která se postará o vaše pohodlí. Základem dobrého bazénu je zejména čistá a filtrovaná voda bez zbytečného použití chemie. Bezchlórová úprava vody je to, co váš bazén potřebuje. Docílíte křišťálově čisté vody bez řas a bakterií.

Konkrétně můžeme doporučit tyto varianty: slaná úprava vody Hidrolife s funkcí automatického hlídání pH, dále pak bezchlórová úprava vody pomocí UV lampy, anebo desinfekční ionizátor, využívající uvolňování iontů mědi a stříbra.

Chcete-li si plnými doušky užít noční plavání, rozhodně byste měli myslet na dobré osvětlení bazénu. Přidanou hodnotou je také větší bezpečnost vašeho bazénu. Vybrat si můžete světla v halogenovém či LED provedení. Bazénový reflektor zajistí jemné a intimní osvětlení, které si určitě oblíbíte.

S bazénovými doplňky se radost násobí

Ptáte se, jak udržet váš bazén dokonale čistý, a to bez námahy? Odpovědí je vysavač bazénu. Pořiďte si nejlépe robotický vysavač a na drhnutí dna a stěn bazénu budete moci zapomenout. Nabídka bazénových vysavačů je dnes opravdu široká, takže si jistě vyberete vysavač v provedení, které vám nejvíce vyhovuje. Jeho jednoduchost a výkon si zamilujete.

Dá se předpokládat, že byste ve vašem bazénu uvítali osvěžující pocit vodní masážní terapie. Ano, protiproud do bazénu jednoznačně patří. Díky svým výkonným nasávacím a vstřikovacím tryskám přemění bazén ve vířivku, kterou navíc budete moci sami regulovat a nastavovat.

K zachycení nečistot obsažených v bazénové vodě slouží písková filtrace. Principem je průtok vody přes filtrační náplň, ve které se nečistoty zachycují a, čistá voda se vrací zpět do bazénu.


9.3.2017

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy