Polštář - klíč ke kvalitnímu spánku

Problémy s páteří má v dnešní době daleko víc lidí, než v minulosti. Příčinou je mimo jiné sedavé zaměstnání, nedostatek aktivního pohybu a nesprávné držení těla. Při častých bolestech je nejlepším řešením změna životního stylu. A to nejen v rámci aktivní části dne, ale i během odpočinku v lůžku. Prvním krokem je změna matrace. Druhým, často opomíjeným bodem, je výběr vhodného polštáře, který poskytuje během noci oporu krční páteře. Značka TEMPUR má řešení jak pro lidi s bolestmi páteře, tak i pro ty, co mají rádi v lůžku komfort. Následující rady vám pomohou zvolit pro vás ten nejvhodnější polštář.
Polštář TEMPUR Symphony

Při výběru polštáře je potřeba brát v úvahu polohu, při které nejčastěji během noci spíte. U problémů s páteří je podle odborníků nejvhodnější klasická poloha spánku na zádech. Polštář TEMPUR Millennium je určen právě pro osoby, které trpí opakovanými bolestmi zad. Poskytuje ideální oporu horní krční páteři a byl navržen jako polštář s fixačními účinky. Pokud střídáte polohu spánku na boku a na zádech, je pro vás vhodný polštář Original. Formuje se přesně podle tvarů krční páteře a hlavy. Oba polštáře pomáhají zmírnit problémy s chrápáním.

Pokud preferujete spíše klasický tvar, je pro vás určený polštář Comfort. Vhodný je pro ty, kteří spí v poloze na boku a zádech. Novinkami v komfortní řadě jsou polštáře Symphony a Sonata, vyrobené z extra měkkého TEMPUR materiálu. Ten dodává tělu pohodlí a zajistí také výbornou oporu hlavy a krku. Polštář Sonata je díky svému tvaru vhodný pro lidi spící v poloze embrya. Symphony zajistí výbornou oporu hlavy a krku ve všech polohách. Polštáře Original, Millennium, Symphony a Sonata se vyrábí ve třech velikostech S, M a L. Výběr závisí na vaší výšce, šířce ramen či vašemu pocitu. Unikátní je polštář Ombracio, který má netradiční „motýlí" design. Jako první polštář na světě byl vyvinutý speciálně pro spaní na břiše. Je určený i pro ty, co si rádi polštář „zmuchlají" pod sebe.

Polštář TEMPUR Symphony 

Polštář TEMPUR Symphony

 

Špatná poloha při spánku zvyšuje napětí šíjových a ramenních svalů a tím způsobuje bolesti hlavy a krční páteře. Naše tělo si tak nedopřeje velice důležitou relaxaci ani v noci, po namáhavém dni. Potřebné úlevy můžete dosáhnout díky polštářům TEMPUR. Zmírňují tlak a jejich anatomický tvar poskytuje krční páteři pohodlnou a náležitou oporu. Jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, původně vyvinutého v NASA, který reaguje na teplo lidského těla a dokonale se mu přizpůsobuje. Výběr vhodného polštáře je důležitým krokem ke zmírnění bolesti zad a problémy s krční páteří. Slouží také jako prevence vzniku potíží s páteří. Ať už však zvolíte jakýkoliv polštář, nesmíte zapomínat na aktivní pohyb během dne a pravidelné cviky pro uvolnění napětí.

Společnost TEMPUR svými produkty přispívá ke zlepšování kvality spánku. Unikátní matrace a polštáře představují průlom ve spánkové technologii. Materiál TEMPUR byl původně jako jediný vyvinut ve výzkumném středisku NASA a jeho schopnosti zmírňovat tlak se užívají u matrací a polštářů TEMPUR k zajištění dokonalého odpočinku a relaxaci při spánku.

http://www.tempur.cz/


12.7.2010

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

anetkao
1.1.2017
Můžu souhlasit, trpěla sem hodně na migrény, pomohlo mi pořízení anatomického polštáře. http://www.matracetropico.cz/anatomicky-polstar-visco-star.html chce to ze začátku zvyk, je to přece jenom jiné než na co byl člověk zvyknutej ale pak to můžu jenom doporučit všem s podobnými potíži
weendy
17.8.2010
leta mám polštář užšší a to ze stonků po peří tzv.stončici a nedám na spaní na ní dopustit na tom kupa malých různě nacpaných rúzně tvrdých , mazlíků a yvberu si v noci ja ks e točím ten který zrovna vyhovuje, pokud bere kyčel,klidně jeden dám pod koleno na boku, je to o tom, co komu vyhovuje
zvonko
1.8.2010
Jj i kvalitni polstar neni lehke vybrat.
tepito
19.7.2010
hodil by se polštářek
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy