Na střechu elegantně ve vlnách!

Klasický „vlnkový" vzhled a řada barevných možností. Střešní krytina Satjam umí potěšit i příznivce tradičního vzhledu střechy. Spolu s tím nabídne dlouhou životnost, jednoduchou a rychlou realizaci a odolnou povrchovou úpravu. Zájemci o velkoformátové krytiny mohou sáhnout například po Satjam Grande nebo Satjam Roof. K dispozici jsou v podobě slitiny hliníku nebo ocelovém provedení. Vyniknou jak v případě novostaveb, tak u rekonstrukcí.

Velkoformátové plechové krytiny umožňují rychlou a efektivní výstavbu. Grande i Roof umožňují volit mezi variantou v podobě slitiny hliníku nebo ocelového provedení doplněného širokou škálou povrchových prav, například polyesteru, matného polyesteru či polyuretanu. Krytina tak dokáže účinně vzdorovat nepřízni počasí, poškrábaní, korozi i UV záření. Zároveň má jen minimální nároky na údržbu a potěší dlouhou životností. Spolu s tím lze vybírat z mnoha barevných variant. Při vhodné volbě barvy je přitom tato krytina prakticky k nerozeznání od klasických tašek. Grande i Roof zaujme také nízkou hmotností, což umožní snížit požadavky na dimenzování krovu a přinese úspory při stavbě. V případě provedení Alumat, což je slitina hliníku, je hmotnost obou typů krytin 2 kg/m2, u ocelového provedení je nutno počítat s váhou 4,8 kg/m2.

Satjam Grande lze pořídit v šířce 1173 mm a délce 350 mm. Krytina je k dispozici v pásech o délce od 0,5 až do 6 metrů a vyrábí se vždy přesně na míru každému domu dle kladečského plánu. Moderní technologie umožňuje vybrat si délku vlny 350 nebo 400 mm, a tak vtisknout bydlení podobu přesně podle svých představ.
Satjam Roof se vyrábí v pásech o celkové délce od 0,8m až do 6 metrů, a to vždy na míru každému jednotlivému domu. Šířka „tašky" je 1185 mm, délka 350 mm. Způsob výroby zde umožňuje měnit délku i výšku vlny, takže podobu střechy lze přizpůsobit individuálním estetickým požadavkům.

Satjam Grande lze pořídit za cenu od 188 Kč/m2 (bez DPH), Satjam Roof je k dispozici od 209Kč/m2 (bez DPH).

Více informací naleznete na www.satjam.cz.


7.10.2014

Doporučené odkazy

M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

anetkao
23.5.2017
Eleganci miluju, i co se týče bydlení. Do střechy a prací kolem baráku se nerozumím ale když jako jedna z voleb padla firma, která pracuje s francouzskými materiály bylo vystaráno. http://strechyfrancie.cz/ můžu doporučit a já jsem spokojená že i zvenku má náš barák čaro francouzské elegance
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy