Kvalitní a originální kusové koberce oživí dětský pokoj i obývák. Vyberte si.

V každém pokoji svého domu využijete kusové koberce. Hodí se tam, kde nechcete pokládat koberec po celé ploše podlahy, stejně tak jako tam, kde koberec máte, ale místnosti chybí šmrnc. Stejně dobře vám poslouží u gauče, pod konferenčním stolkem, na chodbě, v ložnici u postele nebo třeba v jídelně pod jídelní stůl.

Díky velké nabídce stylů, barev i použitých materiálů si kusové koberce zamilujete.

Nechte děti dovádět s vědomím, že je jim teplo

Také si přejete, aby byl pokoj vašich ratolestí veselý a rády se v něm hrály? Aby jim nebylo od podlahy chladno a při neustálém posedávání na zemi neprochladli? V tom případě se podívejte na kusové dětské koberce od společnosti Habitat-cz.cz.

Najdete zde typy koberců speciálně určené pro chlapečky i pro holčičky, nebo takové, které se hodí pro obě pohlaví, jsou neutrální a přitom zaujmou.

Varianty pro kluky nabízí modely s auty, cestami, přechody... takže se na nich malí kluci dosyta vydovádí se svou bohatou sbírkou menších i větších aut a dalších hraček.

Holčičky okouzlí kupříkladu kusový koberec s motýlky, cukrovinkami, oblíbenými zvířecími kamarády nebo přímo koberec ve tvaru matrjošky či motýla.

Praktickým kobercem, jenž se hodí do každého pokoje, je typ s hrou Člověče nezlob se. Nejen že výborně plní svou funkci, ale dětem bude stále dostupná oblíbená hra bez nutnosti hledání herní plochy.

Habitat-cz.cz - partner pro celý dům

Na webových stránkách Habitat-cz.cz najdete i další vybavení do domácnosti a mimo ni. Prohlédnout si můžete bohatý sortiment bytového textilu a dekorací, matrací či zboží ze zahradního centra.

Nechybí zajímavé slevy a akční nabídky. Lákavé jsou také slevy majitelům Sphere a Carte karet ve výši 7% pro bytový textil a zahradní centrum a slevy ve výši 10% na koberce. Doprava při objednávce nad 10 000 Kč nebo objednávka bytového textilu a dekorací nad 2 000 Kč, je zdarma.

Navštivte webové stránky Habitat-cz.cz, inspirujte se a pořiďte si hezké a kvalitní koberce či jiné vybavení. Budete spokojení a rádi se sem budete vracet.


17.8.2015

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

ilonanovakova
14.5.2018
Také zrovna vybírám dětský koberec a nejvíce mne zaujala nabídka na https://www.hezkydetskynabytek.cz/ . Mají tam opravdu velký výběr, navíc spousta koberců je tématických ve stylu fotbalu, formule, pohádek atd. Je pravda, že cena je vyšší, ale ráda si připlatím za kvalitu. Na dětech zásadně nešetřím.
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy