Intellisteam, zdravé vaření v páře

Vaření v páře má v oblibě stále více lidí. A není se čemu divit. Tento více jak tisíc let starý způsob tepelné úpravy potravin je označován jako jeden z nejzdravějších. Díky němu si totiž připravované pokrmy uchovají více vitamínů, minerálních látek a antioxidantů, než při jakékoliv jiné úpravě. Anglická společnost Morphy Richards představuje svůj parní hrnec Intellisteam, díky kterému bude vaření v páře vždy jednoduché a rychlé.
Steamer With FoodProduct_Shot_BJLSteamer_Dial_DetailSteamer_Loading_Tray

Způsob připravování pokrmů v páře je velmi šetrný a respektuje přirozenou strukturu potravin. Zachovává proto až o 50 % více vitamínů, minerálů, antioxidantů i esenciálních mastných kyselin. Vlastní šťáva zůstává uvnitř potraviny a jejich přirozená chuť, barva ani tvar se tepelnou úpravou nemění. Pokrmy proto není třeba příliš dochucovat a vaření navíc probíhá bez přidání tuku. Tento způsob tepelné úpravy potravin je vhodný pro zdravé hubnutí, redukci váhy i diety doporučené lékaři. Připravená jídla jsou lépe stravitelná, méně kalorická a šetrnější k zažívání.

Intellisteam od Morphy Richards je vhodný pro přípravu zeleniny, masa, ryb i příloh. Pomůže také s rozmrazováním či naopak s ohřevem pokrmu. Parní hrnec je vybaven 2 samostatnými vaničkami o objemu 500 ml, mísou o objemu 1 l a dalším nástavcem pro zvýšení objemu. Ty jsou rozloženy v jednom patře, čímž je zaručena snadná i bezpečná manipulace a umožňují přípravu rozličných jídel ve stejný čas. Vodní pára prochází skrze jednotlivé nádoby a nepřenáší s sebou žádné pachy, chutě se neprolínají a zůstávají jedinečné.

Ovládání Intellisteamu usnadňuje přehledný LCD display i předprogramované časy pro přípravu různých druhů jídel. Zásobník vody je dobře dostupný a uzpůsobený pro jeho snadné doplnění i během vaření. Stejně pohodlně přístupná je i odkapová mísa. Jednotlivé části určené pro přípravu potravin jsou navíc omyvatelné v myčce na nádobí.


6.12.2016

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy