Garážová vrata ze dřeva

Sekční garážová vrata Vám zajistí komfortní otevírání a zavíráné pomocí dálkového ovládání.

Šetří prostor, jsou složena ze sekcí, které pomocí systému torzních pružin zajíždějí na vodicích kolejnicích pod strop. Dřevěná sekční garážová vrata vyrábí SLAVONA přímo na míru a to nejen co do velikosti, ale i do vzhledu. Provedení korespondující s ostatními dřevěnými výplněmi stavebních otvorů umocní celkový vzhled objektu. Dnes již tedy není problém mít ze stejného materiálu - stejné dřeviny i ve stejném barevném odstínu povrchové úpravy okna , balkonové , posuvné a vchodové dveře i vrata .

Běžná údržba kvalitních sekčních vrat sestává zpravidla jen z čištění povrchu sekcí a vodících drah, občasném promazání pohyblivých kovových součástí, pružin a pohonu.

Privátní garážová vrata

Privátní garážová vrata jsou určena převážně pro standardní garáže, dvojgaráže nebo vjezd do hromadných garáží. Jsou vyráběna z komponentů shodných s průmyslovými vraty určenými pro vysoké provozní zatížení. Liší se od průmyslových vrat pouze svým vnějším vzhledem a použitým pohonem. Konstrukce a povrchová úprava zajišťují vysokou provozní užitnost a dlouhou životnost.

Kování sekčních vrat a pohony

Německá firma SOMMER je mezinárodně působící výrobce vysoce kvalitních pohonů garážových vrat, otočných a posuvných bran a dálkového ovládání pro všestranné využití v moderním bydlení. Kvalita a spolehlivost, moderní design s využitím ušlechtilých materiálů (nerez), dálkové ovládání s frekvencí FM 868,8 MHz pro kvalitnější příjem a vysoce bezpečný přenos, jednoduchá montáž a dlouhá životnost - to vše charakterizuje výrobky firmy SOMMER.

Technologie

Systém s pohyblivým motorem je jedinečný a patentovaný. Neobsahuje žádný pohyblivý kontinuální řetěz nebo ozubený řemen, tudíž ani žádné díly náchylné na opotřebení, jako např. vodící kladky. Navíc snižuje zatížení převodovky. I tím je zvýšena životnost pohonu.

Při výpadku proudu zajišťuje otevření a uzavření vrat jednoduchý nouzový odblok.


www.slavona.cz

 

Související články:

Dřevěná eurookna nejen do pasivního domu

Posuvné dveře - elegantní kontakt s přírodou

Vchodové dveře - vizitka Vašeho domu


14.11.2009

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

anetkao
23.5.2017
Jo, garážová vrata můžou vypadat a působit i luxusně. Já jako nejsem nějaké hodně panička, ale když už jsme se nato dali chtěla jsem kvalitu i vzhled a našla jsem to u Lomaxu - https://www.lomax.cz/garazova-vrata manžel křučel, že vymýšlím a když se s "klukama" sešel tak už byl jak sluníčko :D za nás skvělá zkušenost
rico
28.6.2010
Ty vrata vypadají luxusně.
tepito
27.5.2010
moc hezké
monicka499
15.5.2010
Super brána, ale na náš dom by nevychádzala urobiť:(
jirulka
15.12.2009
Dřevěná vrata vypadají moderně. A rozhodně lépe než nějaká stará, plechová
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy