Drátový rozhlas v blízkosti bydliště zajistí dobrou informovanost od obecních úřadů v každé situaci

Čas od času se i v menších obcích a městech přihodí něco zásadního, kvůli čemuž je zapotřebí zalarmovat obyvatele, aby měli dostatek informací a přehled o aktuálním dění. Také v dnešní době je proto praktické, pokud v obcích nechybí alespoň trochu funkční drátový rozhlas.

Proč v 21. století investovat do drátového rozhlasu pro města a obce?

Ideální samozřejmě je, pokud města a vesnice investují do pravidelné modernizace drátových rozhlasů, případně si rovnou pořídí výkonnou bezdrátovou variantu. Kvalitní drátový rozhlas pro města a obce je zárukou toho, že místní úřady budou moci vyhlašovat například stav nebezpečí při nějaké přírodní kalamitě. Leckdy se pak stává, že nefungují mobilní sítě, takže lidé nemají dostatek zdrojů, odkud by mohli čerpat informace. Drátový rozhlas se pak rázem stává cenným komunikačním zařízením. V klidných časech jej samozřejmě lze využít k informování o významných kulturních událostech v obcích a jejich okolí, plánovaných trzích, opravách silnic a cest apod.

Na koho se obrátit v případě, že vás čeká oprava či nákup obecního rozhlasu?

Máte-li na starosti správu obecního majetku, je určitě dobré myslet nejen na běžnou agendu, ale také na zmíněný obecní rozhlas. Zajištění nové techniky vám poskytne renomovaná společnost Elmik, která na tuzemském trhu funguje už od roku 1994, kdy začínala jako montážní a servisní firma, jež se zabývala servisem a opravou obecních rozhlasů. Dnes k tomu přidala výrobu a montáž komplexní ozvučovací techniky, takže je schopna vám dodat nejen kvalitní drátový rozhlas pro města a obce, ale také ozvučit kulturní dům, sportovní halu, obřadní či smuteční síň, v neposlední řadě pak autobusová a vlaková nádraží. Kromě toho zajišťuje dodávky a montáže kamerových systémů nebo telefonních ústředen. Kompletní informace lze najít na webu Elmik.cz.


23.11.2021

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy