Darujte svým blízkým investiční zlato. Hodí se při mnoha příležitostech

Hledáte nějaký zajímavý dárek, na který by vaši blízcí jen tak nezapomněli a mohli by se z něj těšit i v budoucnu? Pak může být pravou volbou investiční zlato v podobě mincí, medailí a slitků.

Proč zvolit právě zlato?

Investiční zlato se dlouhodobě těší značné popularitě u běžných investorů. Jde totiž o komoditu, jež si udržuje velmi stabilní hodnotu. Peníze, které do něj vložíte, neztrácejí na své reálné kupní síle, ba spíše naopak. Při nákupu zlata navíc není zapotřebí počítat s DPH, protože se na něj vztahuje osvobození od této daně, což je rozdíl třeba oproti investičnímu stříbru.

Atraktivní produkty určené pro významné události

Investiční zlato, především mince a medaile, se v poslední době oprávněně stávají zajímavým artiklem, pokud lidé chtějí obdarovat své blízké, rodinné příslušníky, kolegy z práce či obchodní partnery. K popularitě přispívá i fakt, že se dá pořídit v mnoha variantách. Jednou z nich je možnost zakoupit zlato ve znamení zvěrokruhu. Ještě oblíbenější jsou pak zlaté medaile, na nichž jsou vyryta jména. Stačí si vybrat z nabídky zhruba 500 jmen, která nabízí kupříkladu známý internetový obchod zlate-mince.cz.

V neposlední řadě stojí za zmínku investiční zlaté mince, na které se vyrazí akademický titul, což je ideální produkt v okamžiku, kdy vaše dítě dokončí studium na vysoké škole a chcete mu k této příležitosti věnovat něco výjimečného. Jinak jsou zlaté mince a cihličky vhodné jako vkusné dárky pro muže.

Opomenout nelze ani další významné události, k nimž se nákup zlata pro účely darování hodí. Jedná se například o svátek, narozeniny, výročí svatby apod. Takovýto dárek nejenže potěší, ale bude i jistou investicí do budoucna, protože se dá na investičním zlatu po pár letech solidně vydělat. Prodej dnes už navíc není nikterak složitý, eshopy kromě nabídek poskytují rovněž výkup.


18.10.2021

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy