Bytový architekt

Bytový architekt může přispět svojí profesionalitou k útulnosti a praktičnosti Vašeho bytu. Současná doba díky technice umožňuje 3D návrhy. Jedná se o návrhy zpracované na počítači, kde vidíte navržený interiér ze všech úhlů pohledu.
Návrh koupelnyNávrh koupelnyNávrh koupelnyNávrh koupelny

Bytový architekt

Koupelna je místo, které slouží k očistě těla, ale to neznamená, že to v ní musí vypadat jako v myčce na auta. Komponenty vybrané do bytu mohou být z masivu, laminátu, dřeva, skla, lakovaných povrchů nebo umělých hmot. Koupelnu lze využívat také k relaxaci a výběrem vhodných doplňků. Jejich umístěním můžeme přizpůsobit vzhled našim potřebám, vkusu a zjednodušit také každodenní údržbu. Bytový architekt může navrhnout Vaši koupelnu tak, aby dlažba nebyla kluzká, vše bylo řešeno úsporně k místu a nevyskytovaly se nikde ostré hrany, o které by se mohl někdo poranit. Dobrá a funkční vana a umyvadlo jsou umístěny na místě, kde máte dostatek prostoru a ve výšce, která odpovídá výšce Vaší postavy. Vana by měla být jistě veliká tak, aby se koupající do ní pohodlně vešel, měl dostatek místa pro ruce a nohy a měl na dosah prostředky, které ve vaně potřebuje. Umyvadlo by mělo být postaveno nejen ve správné výšce, ale mělo by být i dostatečně velké, aby při mytí nedocházelo k vystříknutí vody na zem. Pokud koupelnu využívá více osob současně, není od věci zabudovat umyvadla dvě. Díky tomu budou mít dostatek času pro hygienu i možnost, mít své kosmetické doplňky u svého umyvadla. Poslední rada pro Vás: uložení ručníků v koupelně má své zákonitosti. Měly by být po ruce a nejlépe umístěny u topení, kde mohou rychle uschnout.


19.5.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy