Pronájem nemovitostí v Olomouci a okolí

Pronájem nemovitostí je bezesporu dobrá volba a výhodná investice. Ale stejně jako každá jiná investice, nese i pronájem nemovitostí určitá rizika. Těm s námi však lehce předejdete. V Musil reality totiž vznikla zcela nová služba, která všem majitelům bytů, domů nebo jiných investičních budov na Olomoucku pomůže inkasovat zisky bez větší námahy a starostí.

Správa nemovitostí v Olomouci

Už od roku 2003 se zabýváme správou nemovitostí v Olomouci na té nejvyšší úrovni. Jsme rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi v oblasti realit a správy nemovitostí na klíč. Mimo Olomouc spravujeme bytové i nebytové domy například ve Šternberku, Litovli, Uničově, Mohelnici, Zábřehu, Prostějově či v Přerově. Kromě nájemních bytů máme ve správě i rodinné či bytové domy, velké kancelářské budovy a celé objekty.

Pronájem nemovitostí v Olomouci a okolí

Pronájem investiční nemovitosti představuje především pravidelný příjem bez větší námahy. Ale má to i své stinné stránky. Pronájem bytu, domu nebo jiné nemovitosti vás totiž může stát mnoho času, ale také problémů s nájemníky. A to není zdaleka vše. Měli byste být znalí problematiky správy objektů a měli byste si nastudovat potřebné právní předpisy.  Pronajímatelé nemovitostí často neumí správně vyúčtovat energie a v případě dlouhodobých technických potíží nebo náhlé poruchy nedokážou zajistit správné servisní služby. Z ekonomického hlediska může problém nastat už při sepsání nájemní smlouvy a pro vyšší výnos se musíte také výborně orientovat na realitním trhu.

V Musil reality zajišťujeme pronájem nemovitostí v Olomouci a okolí na klíč. Díky mnohaleté praxi v obou za vás naši specialisté vyhledají vhodnou investiční nemovitost a prověří její právní i fyzický stav. Poté vypracují přehlednou investiční analýzu, abyste si předem mohli spočítat, jaký bude z vaší investice dlouhodobý výnos. Díky našemu produktu SIN vám navíc výnos z pořízené nemovitosti můžeme garantovat a v případě náhlých komplikací se o vše postaráme.

Pronájem nemovitostí v Olomouci

3.5.2018

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy