Za vchod do domu se nestyďte!

Dnes si, milé děti, budeme vyprávět o vchodových dveřích. Jaké máte doma vchodové dveře, Pepíčku? My doma nemáme vchodové dveře, chodíme průjezdem, odpoví smutně Pepíček. A to je chyba, protože k moderní domácnosti patří vchodové dveře zcela neodmyslitelně.

Ve fiktivní škole, kterou jsme v úvodu zmínili, měla paní učitelka pravdu. Vchodové dveře totiž zajišťují bezpečí domova, současně jsou také vizitkou domu. Odborníci ale kladou důraz nejen na jejich vzhled, ale také na tepelnou a zvukovou izolaci. Doporučují dveře ze dřeva smrku, borovice a dubu, oblíbená je dnes také tropická dřevina meranti. Vyrábějí se pomocí nových technologií a poznatků, které zaručují mj. dlouhou životnost a bezproblémovou funkčnost. Navíc vám je sousedé budou závidět. 

KLASIK - rámová konstrukce dřevěného dveřního křídlaTREND - sendvičová konstrukce dřevěného dveřního křídlaKLASIK - rámová konstrukce dřevohliníkového dveřního křídlaTREND - sendvičová konstrukce dřevohliníkového dveřního křídlaVchodové dveře JESENVchodové dveře CALMEVchodové dveře na zakázkuVchodové dveře na zakázku

Záleží na detailu

Kvalita a stabilita vchodových dveří ze Slavony Slavonice je dána kvalitními materiály, Otevřené vchodové dveře s vícebodovým zámkemověřenou konstrukcí a pečlivým provedením všech detailů.

Nová výrobní technologie prodloužila životnost výrobků díky povrchové úpravě na jednotlivých dílech dveří ještě před sklížením. Tak jsou ošetřeny všechny povrchy, a zejména čelní dřevo. U něj by totiž mohlo při zvýšené vlhkosti docházet k jejímu nasáknutí. Na sklížené dveře poté lakýrník nastříká pod vysokým tlakem elastickou lazuru s UV ochranou.

Vchodové dveře jsou osazeny bezpečnostními vícebodovými zámky , masivními závěsy, které jsou zafrézovány v rámu i křídle dveří. Zamezují tak svěšování křídla, a současně je dobře seřídíte.

Dveře mají nové prahy, které jsou dělené a přerušují tepelný most. Těsní ve dvou úrovních a jsou doplněny podkladními profily s napojením na hydroizolaci.

Rám a sendviče

Vchodové dveře dělíme podle konstrukce dveřního křídla na rámové (Klasik) a sendvičové (Trend).

Vchodové dveře Klasik mají dveřní křídlo tvořeno rámem s výplní. Tyto dveře jsou členitější, hodí se podle provedení na chalupu, ale i do moderních domů. Jako výplně se používají buď vrstvené desky, které jsou izolované uprostřed PU pěnou. Proto vynikají dobrými izolačními vlastnostmi. Další možností výplně jsou izolační trojskla, která mohou být s bezpečnostním a ornamentálním sklem.

Sendvičová konstrukce Trend reaguje na požadavek na hladké dveře a jejich moderní vzhled. Dveřní křídlo není členité. Jeho skrytý rám je tvořen vícevrstvými lepenými hranoly, střed křídla je vyplněn PU pěnou s výbornými tepelně - izolačními vlastnostmi. Celé dveřní křídlo je pak kryté překližkovou deskou. Bývá také zcela hladké bez prosklení, nebo v něm může být vsazeno izolační trojsklo, které je z venkovní strany bez zasklívacího rámečku. Vyhovuje tak aktuálnímu trendu moderní výroby dveří.

Hliníkem na počasí

Sortiment vchodových dveří Slavona byl rozšířen o dřevohliníkové dveře ve stejných konstrukčních systémech jako dřevěné dveře Trend a Klasik. Hliníkový plášť u těchto dveří poskytuje ochranu proti povětrnostním vlivům a prodlužuje jejich životnost.


Vchodové dveře NUOVO - konstrukce Trend

Podrobnější informace o vchodových dveřích a rozsáhlý katalog naleznete na webových stránkách SLAVONA Slavonice, která připravila mimořádnou nabídku vchodových dveří za velmi výhodné ceny.

www.slavona.cz


28.12.2010

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy