Vyzkoušejte si barvy na fotkách

S Primalex ColorDesignerem nyní barvy vyzkoušíte i na vlastních fotkách vašeho interiéru

Najít tu nejlepší barevnou kombinaci právě pro vás a váš domov není tak úplně jednoduché. Někdo jde cestou pokusů (a často i omylů), někdo se nechá inspirovat programem pro navrhování barevných kombinací s názvem ColorDesigner (na www.primalex.cz). Ten je nově bohatší o možnost práce s vlastními fotkami a umožňuje tak ještě lépe si představit, jak budou vybrané kombinace odstínů vypadat právě ve vašem konkrétním interiéru a dokonce i exteriéru.

Primalex Colordesigner_interiér inspirovaný kyticíPrimalex Colordesigner_interiér inspirovaný obrazemPrimalex Colordesigner_kyticePrimalex Colordesigner_obraz

Jen s ColorDesignerem navíc můžete hledat nápady kdekoliv ve svém okolí! Použijte inspirující odstíny západu slunce, květin nebo působivého obrazu, které jste si vyfotili během dovolené nebo procházek městem. Díky vychytávce v podobě identifikace odstínu z fotky se vaší kreativitě meze nekladou. A věřte, že obarvovat nemusíte jen stěny. Aplikace vám pomůže i se sladěním bytových doplňků. ColorDesigner nabízí volbu ze širokého spektra odstínů nebo přímo z ready-mix natěrů značky Primalex či přímé zadání podle čísla odstínu. Pro jakoukoliv zvolenou barvu vám automaticky navrhne až tři možnosti barevných kombinací. Jak pracovat s Colordesignerem vám navíc poradí a přímo ukáže krátké DEMO. Více na www.primalex.cz.

Práce s vlastními fotkami

ColorDesigner tedy nyní nabízí jak možnost využít předem připravených scén, tak možnost práce s vlastní fotografií. Díky krátkému DEMU si s programem bez obtíží poradí i méně zkušení uživatelé počítače. Pokud se při obarvování netrefíte hned napoprvé, nevadí, kdykoliv totiž můžete mazat, vracet se a opravovat svůj návrh, dokud s ním nebudete zcela spokojeni. Scény se vám navíc ukládají, takže se k nim můžete kdykoliv vracet.

Identifikace barevného odstínu - nápady hledejte ve svém okolí

Vaše okolí je plné inspirace pro barevné nápady v interiéru i v exteriéru. Stačí procházka přírodou, městem, návštěva galerie či kamarádky a jedno cvaknutí fotoaparátu. Nebo prostě pár stažených fotek z internetu. A nápad je tady. Inspirující odstíny vám ColorDesigner pomůže zakomponovat do vašeho návrhu barevných kombinací díky nové vychytávce - identifikaci barevného odstínu na fotografii. Postup je obdobný jako u obarvování vlastní fotografie. Do programu ColorDesigner nahrajete svou fotografii a na její plochu v místě vybraného barevného odstínu najedete myší. Přímo pod obrázkem se vám objeví číslo nejbližšího barevného odstínu, který vám mohou namíchat Kolorovací centra PRIMALEX. ColorDesigner vám poté pro vybraný odstín automaticky navrhne nejatraktivnější barevné kombinace. Ovšem nezapomeňte na to, že barevný odstín může být výrazně ovlivněn kvalitou vaší fotografie, světelnými podmínkami a samozřejmě i zobrazením na displeji vašeho počítače. Je proto nezbytné prověřit vámi zvolené odstíny přímo na prodejně s barevnými vzorky.

Primalex Colordesigner

Program Colordesigner vyniká především:

  • Možností vyzkoušet si barevné kombinace nanečisto na vlastním interiéru nebo na vybraných připravených scénách
  • Automatickou nabídkou až tří možností barevných kombinací ke každému zvolenému odstínu 
  • Možností sladit nejen zdi, ale i doplňky. Na vlastních fotografiích (i vybraných předpřipravených scénách) lze navrhnout komplexní barevné řešení celého interiéru, včetně doplňků. Stejně jako interiérový designer totiž jistě chcete mít domov kompletně sladěný od stěn, přes nábytek, bytové textilie až po doplňky.
Interiér navržený v Colordesigneru si lze uložit do počítače nebo se o něj podělit prostřednictvím e-mailu třeba s rodinou nebo přáteli. Colordesigner umožňuje i vytištění návrhu barevného řešení se seznamem nejbližších prodejen, kde si můžete vybrané odstíny zakoupit! Více o barevném řešení PRIMALEX na www.primalex.cz.

1.7.2011

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy