Využijte špatné počasí úpravám bydlení

Špatné počasí vás nutí zůstat doma? Využijte každý volný moment k vylepšování svého bydlení. Když se se mluví o úpravách bydlení, mnoho lidí si představí vysoké investice nalité do rekonstrukcí a polije je studený pot. Drobné úpravy bydlení skutečně nemusí být drahé a už vůbec ne náročné. Základem je rozvrhnout si, jaké části interiéru můžete upravit k lepšímu a postupně se do nich pustit. Není potřeba řešit vše najednou, ale krůček po krůčku se dostávat k tomu, abyste měli domov podle svých představ, celá škála prací se dlouho odkládá kvůli hezkému počasí, nedostatku času aj. Jaké práce jsou při ošklivém počasí nejideálnější?

Malování/tapetování

Omítka na stěnách časem ztratí svůj půvab a nejlepší možností je znovu vymalovat. To je skvělá příležitost, jak zapřemýšlet o tom, že změníte barvy v interiéru, pokud jste doposud měli všechny stěny bílé, vymalujte si interiér barvami, které vás zaujmou. U ložnice a dětských pokojů se držte jemných barev, u společenských místností se nebojte křiklavějších. Sázkou na jistotu jsou teplé barvy, které vyvolávají pocit pohody. Naplno se do módy vrátily také tapety, současná nabídka nabízí mnoho elegantních vzorů. Skvělým tipem jsou také samolepky na stěnu, dokonale oživí nezajímavé kouty a dají interiéru ten správný šmrnc.

Úložné prostory

Nástup podzimního nebo zimního období nás nutí přerovnávat šatníky a možná že narazíte na skutečnost, že nemáte tolik úložných prostorů, kolik byste potřebovali. Využijte čas navíc k pořízení lepších prostorů. Mnoho prázdných stěn nabízí ideální místo pro umístění nástěnných skříněk nebo polic. 

Opravy

V bytech i domech je obvykle co opravovat. Potřebujete vyměnit vadný pant, vrzající vodní baterii, nevzhledný lustr nebo vyřešit problém s myčkou? Vyřešte všechny problémy a budete mít čisté svědomí. Pokud vás, zajímá, co dalšího byste mohli udělat, sledujte zajímavé tipy pro bydlení.


18.11.2020

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy