Výhody tepelných čerpadel pro rodinné domy i průmysl

Plánujete rekonstrukci bydlení a řešíte, jaký způsob vytápění bude nejvhodnější? Výbornou účinnost a hlavně skvělou efektivitu, díky které výrazně ušetříte na energiích, nabízí tepelné čerpadlo. Tato moderní technologie se uplatňuje u novostaveb a s oblibou bývá součástí rozsáhlejších plánů pro rekonstrukce starších domů. V případě většího řešení nabízí i vhodnou volbu pro průmyslové stavby.

Úspora za energie

Když zvolíte pro vytápění tepelné čerpadlo, může to znamenat až o celých 75 % nižší účty za energie. Veškeré tyto úspory tak směle vyváží investici do pořízení a instalace tepelného čerpadla. Pokud budete mít domov vybavený tímto zařízením, stanete se víceméně imunní proti zvyšování cen za energie, což je rozhodně velká výhoda do budoucna. Pro domácnosti s tímto způsobem vytápění jsou také dostupné výhodné sazby za elektřinu. To opět znamená další příležitost, jak ušetřit něco navíc.

Ekologický provoz

Jedním z důvodů, proč jsou tepelná čerpadla pro rodinné domy dobrou volbou, je jejich ekologický provoz. Efektivním využitím energie totiž šetříte nejenom svou peněženku, ale celou planetu a životní prostředí. Účinnost takového vytápění je téměř pětkrát větší v porovnání s obyčejným kotlem na dřevo. Právě proto jsou tepelná čerpadla pro průmysl vhodným řešením k vytápění větších objektů.

Pohodlné ovládání a nastavení

Pokud se rozhodnete pro tepelné čerpadlo, získáte moderní vybavení s mnoha výhodami. Pro každodenní nastavování i případný servis a kontrolu správných parametrů oceníte přehledné rozhraní dostupné přes internet. Jde tak v zásadě o plně automatické zařízení, kdy si teplotu nastavíte jednoduše jedním kliknutím například na tabletu nebo mobilním telefonu. Pokud se chcete dozvědět více informací o tepelném čerpadlu, navštivte stránky MasterTherm.


30.11.2020

Doporučené odkazy

Evora CZ, s.r.o.
Moderní technologie pro větrání a vytápění rodinných domů a budov, zdravotechnika, centrální ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy