Vrchol bytové elegance s deskami GRENAGLOSS

Moderní interiér ve vysokém lesku či hlubokém matu.

Luxusní lesk nebo elegantní mat dokáží v interiéru doslova divy. A právě tuto schopnost mají originální desky GRENAGLOSS, ze kterých lze vyrobit kuchyňskou linku, obývací stěnu, skříňku do koupelny či vestavnou skříň, nebo jimi můžete obložit stěnu. Desky GRENAGLOSS nabízí společnost GRENA v několik nadčasových i trendy dezénech a barvách a vybírat lze z lesklého či matného provedení. A co si vyberete vy - lesk, mat, či neotřelou kontrastní kombinaci obojího?

GRENA_Grenagloss hluboký mat_koupelnové skříňky_bíláGRENA_Grenagloss hluboký mat_kuchyň_alabastrGRENA_Grenagloss hluboký mat_kuchyň_grafit metalGRENA_Grenagloss vysoký lesk_kuchyň_bíláGRENA_Grenagloss vysoký lesk_kuchyň_bíláGRENA_Grenagloss vysoký lesk_kuchyň_červenáGRENA_Grenagloss vysoký lesk_obývací stěna_champagne metalGRENA_Grenagloss vysoký lesk_skříň - ložnice_bílá, mokaGRENA_Grenavysoký lesk mat_koupelnové skříňky_bílá

GRENAGLOSS - luxus na pohled i dotek

GRENAGLOSS jsou velkoplošné MDF desky na bázi dřeva, jednostranně nebo oboustranně zalisované speciální akrylátovou nebo PVC fólií v případě lesklé varianty, v hlubokém matu se pak jedná o PVC nebo PET fólií. Dokonale hladký akrylátový povrch se vyznačuje vysokou intenzitou barvy, která je odolná vůči UV záření, mimořádně vysoký lesk bude tak v každém interiéru doslova nepřehlédnutelný. Atraktivní, hluboce matný povrch příjemný na pohled i dotek v elegantních dezénech je v interiéru méně nápadný, vynikne proto především s kontrastními materiály. GRENAGLOSS je vysoce odolný vůči poškrábání, povrch je dokonale rovný, nezvlněný. Designová dokonalost sama.

Kam se GRENAGLOSS hodí? Kamkoliv!

GRENAGLOSS se dá použít na veškeré svislé plochy v interiéru, od kuchyňských či koupelnových dvířek, přes obývací stěny, vestavné skříně a ostatní nábytek, až po designové obklady stěn, interiérové dveře či vybavení komerčních prostor. Výběr z 18 vysoce lesklých a 4 hluboce matných povrchů dovoluje nepřeberné množství kombinací, jak vytvořit osobitý a originální interiér, který jinde neuvidíte. Pro dokonalý výsledný vzhled lze aplikovat ještě boční akrylátovou nebo ABS hranu ve stejném či kontrastním dezénu.

GRENAGLOSS - snadná montáž i údržba

Desky GRENAGLOSS jsou uživatelsky velmi komfortní - dají se snadno opracovat řezáním, vrtáním či frézováním. I přesto, že se jedná o vysoce lesklý či hluboce matný povrch, je i jeho údržba velmi snadná - dokonale hladký a nepřilnavý povrch stačí přeleštit kvalitní vlhkou utěrkou z mikrovlákna, není třeba ani žádných chemických čistidel, zcela postačí teplá mýdlová voda. Doporučeny jsou i další netkané textilie nebo jelenice, vyvarovat byste se však měli lešticích prostředků s obsahem písku či prášku, které mohou povrch poškrábat.

Desky GRENAGLOSS není vhodné používat na vodorovné plochy ani přímo u zdrojů tepla, jako jsou např. varné desky, topná tělesa, krby apod.

Více na www.grena.cz


5.12.2015

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy