Víte jak podpálit táborák i po dešti

Léto je časem výletů do přírody, ježdění na vodu, víkendů v chatkách. Vyhledáváme pobyt venku a také venku rádi jíme. Takové večerní opékání buřtů s partou přátel, či neplánovaný táborák u stanu, mají své neopakovatelné kouzlo. Pokud chcete být v přírodě kdykoliv připravení na bezproblémové rozdělání ohně, a to třeba i po letní bouřce, přibalte si do batohu SOLO ekologický podpalovač zápalka 2v1. Zápalka je vyrobena z obnovitelných materiálů bez jakékoliv zátěže na přírodu a hoří zcela bez zápachu a sazí. Díky hlavičce se zápalnou hmotou a škrtátku na krabičce stačí jen škrtnout a vložit hořící podpalovač pod připravená třeba i zmoklá polínka.
SOLO_Eko podpalovač_ZÁPALKASOLO_image fotografieSOLO_image fotografie

Staré skautské motto praví - „vždy připraven" a při pobytu v přírodě to platí dvojnásob. Kolikrát jsme se už s buřty napíchanými na klacíku snažili rozdělat oheň z navlhlého dřeva, které ne a ne chytnout. Ekologický podpalovač SOLO si poradí i s ranní rosou či s dřívky po dešti.

Hřebenové zápalky SOLO EKOLOGICKÝ PODPALOVAČ zápalka 2 v 1 jsou vyrobeny z dřevo-vláknité desky a jejich špičky jsou opatřeny hlavičkou se zápalkovou hmotou. Uloženy jsou v krabičce se škrtátkem - liniovým škrtacím nátěrem na jedné straně, takže nepotřebujete sirky k jejich zažehnutí. Díky napuštění parafínem hoří zápalka až 8 minut. Použití je velmi snadné, jednoduše si ulomíte jeden trojúhelníček, škrtnete a vložíte k připravenému dřevu. Využití je pestré, kromě již zmiňovaných ohnišť zápalku využijeme také na zahradní grily, domácí krby, či kotle. K dostání v hobby obchodech za cenu cca 35 Kč. Více na www.solo.cz.


6.8.2014

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...
M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy