Vinylový malířský nátěr uspokojí i náročné zákazníky

Sladit odstín vzoru na sedačce, koberci či třeba na závěsech s odstínem zdi je teď snadnější než kdy dříve. Exkluzivní interiérový nátěr Covaplus Vinyl Matt od anglické značky Johnstone´s je totiž nyní možné natónovat až do 15 500 různých odstínů. Tato vinylová barva vysoké kvality vyráběná přímo v Anglii splňuje i nejnáročnější požadavky zákazníků - vyniká výbornou kryvostí, zářivou bělostí, barevnou stálostí, vysokou prodyšností a zároveň omyvatelností. Díky hlubokému matu působí nátěr exkluzivně a navíc opticky skryje případné drobné nerovnosti povrchu. Nátěr Johnstone´s Covaplus Vinyl Matt kromě toho vlastní „ekoznačku" Ecolabel, udělovanou výrobkům s minimálním negativním dopadem na životní prostředí.

Johnstone‘s Covaplus Vinyl Matt je vysoce kvalitní vinylová emulze, určená pro vnitřní prostory, na stěny a stropy. Vinyl je nejstarším druhem pojiva, který vyniká výbornou odolností vůči vodě a UV záření. Díky tomu lze vinylové nátěrové hmoty použít i v exteriéru. Navíc lze aplikovat až 30 vrstev nátěru bez nutnosti penetrování a náročné přípravy podkladu. Johnstone‘s Covaplus Vinyl Matt vytváří trvanlivý, omyvatelný a matný povrch, který se lehce udržuje a rychle schne. Nátěr má vynikající krycí schopnost a barevnou stálost. Použitím této nátěrové hmoty dosáhnete konečné povrchové úpravy, která je odolná proti blednutí a žloutnutí. Povrchy natřené nátěrem Covaplus Vinyl Matt zůstávají sametově matné.

Výrobek Johnstone´s Covaplus Vinyl Matt je v prodeji v základním odstínu Brilliant White (oslnivě bílá), ale prostřednictvím Johnstone's tónovacího systému je celkově dostupných přes 15 500 odstínů barev dle vlastního přání zákazníka. Vybírat lze ze vzorníku Barvy života (Johnstone´s/Balakryl/Primalex), který zahrnuje nejoblíbenějších 1950 odstínů pro interiéry, dále ze vzorníků NCS a mnoha dalších. Jednoduše tak lze sladit barvu stěny třeba s doplňky či textiliemi.

Označení Ecolabel představuje systém, který zavazuje výrobce prodávat produkty, které jsou po celou dobu životního cyklu ohleduplné k životnímu prostředí. Tuto známku mohou získat jen výrobky odpovídající přísným ekologickým normám nastaveným Evropskou unií. Johnstone´s Covaplus Vinyl Matt je součástí řady s označením „Ecological Solutions from PPGTM" (Ekologická řešení od PPGTM), která zahrnuje výrobky, jejichž produkce, nákup, používání i likvidace respektuje požadavky na snížení negativních dopadů na životní prostředí.

Více na http://www.johnstonestrade.com/ecolabel.

Johnstone´s Covaplus Vinyl Matt lze zakoupit v prodejnách sítě Dům barev v baleních 1 l, 2.5 l, 5 l a 10 litrů. Doporučená cena (základní odstín Brilliant White):

  • balení 1 litr... 279 Kč
  • balení 2,5 l... 599 Kč
  • balení 5 l... 1069 Kč 
  • balení 10 l... 1805 Kč

Ceny tónovaných nátěrů korespondují s obsahem použitých pigmentů, tj. liší se dle vybraného odstínu. Více informací o výrobcích Johnstone´s na našem trhu na www.johnstones.cz .


22.9.2013

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy