Vestavné kombinované chladničky Vám ušetří nejen místo v kuchyni, ale i energii

Mezi nejdůležitější místnosti v bytě či domě patří bezpochyby kuchyně a právě tato místnost prošla v posledních letech velkými změnami. Díky technickému pokroku se v kuchyních začaly objevovat moderní elektrické spotřebiče, bez kterých si už v dnešní době neumíme představit život. Jednou z novinek, které získávají oblibu zejména v posledních letech, jsou vestavné spotřebiče a na jednoho z jejich zástupců - vestavné kombinované chladničky - se v tomto článku podíváme podrobněji.

Přednosti vestavných chladniček

Vestavné chladničky mají spoustu výhod oproti těm klasickým. Plusem je např. jejich design, což platí obecně i pro ostatní vestavné spotřebiče. Hlavním pozitivem a přínosem je ale úspora místa - vestavné chladničky mohou být zabudované přímo do kuchyňské linky a zvláště v menších kuchyních tak získáte velmi cenný prostor. Navíc se jedná o moderní typy chladniček, takže u nich naleznete většinu funkcí, které mají i ty klasické.

Kombinace chladničky s mrazničkou

Chladničku můžete mít i samostatnou, nejlepším řešením je ale kombinovaná vestavná chladnička, která je kombinovaná i s mrazničkou. Ta může být umístěna jak nahoře, tak i dole, většinou ale bývá mrazák ve spodní části, díky čemuž má větší objem a dá se lépe regulovat. Vestavné kombinované chladničky mívají i spoustu užitečných funkcí, jako je např. antibakteriální filtr, fresh zóna nebo elektronické ovládání.

Vestavné kombinované chladničky a jejich největší výrobci

Kombinované vestavné chladničky produkuje celá řada známých výrobců, na našem trhu se nejčastěji můžete setkat s chladničkami od značek Gorenje, Teka, Whirlpool, Blomberg nebo Brandt.

Vestavné kuchyňské spotřebiče

Úspora nejen místa, ale i energie

Kromě toho, že s vestavnou kombinovanou chladničkou ušetříte spoustu místa, jistě Vás potěší i to, že uspoříte i peníze za energii. Tyto chladničky mívají velmi nízkou spotřebu energie a zbytečně tak neplýtváte penězi za elektřinu.

Instalaci nechte na profesionálech

Když si koupíte klasickou chladničku, nemusíte žádnou instalaci řešit - prostě ji jen připojíte do elektrické sítě a to je vše. U vestavných chladniček je ale instalace komplikovanější a pravděpodobně se neobejdete bez zkušeného instalatéra nebo jiného odborníka, který Vám ji zprovozní.

Podle čeho vestavné chladničky vybírat?

Kombinované vestavné chladničky lze vybírat podle různých kritérií - mezi ty nejdůležitější patří jejich velikost a celkový užitný objem, počet okruhů (lepší jsou modely se dvěma okruhy) nebo energetická třída (v ideálním případě AAA+). Při výběru vhodné chladničky se neukvapujte, vše si důkladně rozmyslete a nebojte se poradit s prodavačem nebo pracovníkem e-shopu (elektra), který Vám pomůže vybrat vhodný typ do Vaší kuchyně.


25.5.2015

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy