Veletrh FOR PASIV vás provede světem úsporného bydlení

Od 21. do 23. ledna 2016 se v dostatečném předstihu před další stavební sezónou uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV. Jeho hlavním tématem bude „Jak se žije v pasivních domech?". Ve stejném termínu bude mít premiéru projekt CESTY DŘEVA. Kromě prezentace stovky vystavovatelů bude pro návštěvníky připraven tematický doprovodný program i soutěž o projekt domu v hodnotě 50 000 Kč.
Poradenské centrum FOR PASIVVeletrh FOR PASIV

Atraktivní doprovodný program veletrhu nabídne návštěvníkům osobní zkušenosti majitelů úsporných domů i přednášky a semináře odborných institucí a firem zabývajících se problematikou takového bydlení. Všichni zájemci získají odpovědi na nejzásadnější otázky ohledně stavby a financování pasivního či nízkoenergetického domu v Poradenském centru. To bude otevřeno po celou dobu veletrhu a nabídne desítku odborníků z oblasti stavebnictví a bankovnictví.

Kompletní program přednášek je k dispozici na www.forpasiv.cz/program.

Soutěž o poukaz na projektovou dokumentaci

Všichni návštěvníci veletrhů se budou moci zapojit do anketní soutěže a vyhrát jednu z poukázek na projektovou dokumentaci v hodnotě 50 000 Kč. Poukaz na projekční práce individuálního pasivního domu věnuje společnost ATREA s.r.o.| DOMY ATREA. Kompletní projekt dřevostavby včetně osazení na pozemek darovala do soutěže firma NOVAHOME.

Veletrhy úsporného bydlení FOR PASIV a CESTY DŘEVA se uskuteční v multifunkčním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech souběžně s veletrhy STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA v termínu od 21. do 23. ledna 2016. Součástí souběhu veletrhů bude i okresní kolo velmi oblíbené Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Zlevněnou vstupenku můžete získat zde: www.forpasiv.cz/sleva.


12.1.2016

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy