Vchodové dveře vysokého standardu

Vstupní dveře jsou nejen jakýmsi stavebním prvkem, ale jsou bránou do našeho soukromí. Jsou vizitkou našeho vkusu. Vchodové dveře dotváří vnější vzhled celého domu a na jejich výběru bychom si měli nechat záležet. Kromě estetických nároků je kladen důraz i na vysoké funkční požadavky. Vstupní dveře by měly mít výborné tepelně-zvukové izolační vlastnosti, měly by být odolné vůči požáru a zařazené do co nejvyšší třídy bezpečnosti. Podívejme se, jaké vchodové dveře jsou na trhu k dostání.

Elegantní vchodové dveře

S nabídkou profilů vchodových dveří přichází tradiční výrobce Perito s.r.o. Na český trh společnost uvedla vchodové dveře vyrobené nejmodernějšími technologiemi. Při výrobě klade důraz nejen na kvalitu, ale také na estetickou kvalitu. Vchodové dveře, které najdete v pestré nabídce, jsou elegantním řešením také pro nízkoenergetické stavby. Dveře jsou velmi variabilní, co se tvarů, provedení a barevných odstínů týče. Můžete si do dveří nechat vsadit skleněné výplně, které jim dodají neodolatelný design.

Dřevěné vstupní dveře

Příznivci přírodního materiálu budou před plastovými dveřmi preferovat dřevěné vstupní dveře, které mají perfektní zvukově-tepelné izolační vlastnosti a vypadají skvěle. Dřevěné vstupní dveře mohou být zdobeny nejrůznějšími dekoračními prolisy a vitrážemi. K jejich výrobě se používá smrk, dub, borovice, meranti či merbau. Dřevo je opět v módě a můžete mít doma nejen dřevěný nábytek, ale i dveře či okna.

Moderní technologie HPL

Zvolíte-li vchodové dveře, které byly vyrobeny technologií HPL, vsázíte na vysokou kvalitu. HPL dveře jsou totiž charakteristické dlouhou životností, vysokou odolností, stabilitou a neopakovatelným vzhledem. Je možné si nechat do dveří nainstalovat rámečky, nebo sklo s různými ornamenty.

K výrobě HPL dveří se používají povrchové desky HPL z lisované syntetické pryskyřice, která má nízké hodnoty tepelné roztažnosti. Materiál tedy nereaguje na teplotní rozdíly okolního prostředí. Desky se nachází po obou stranách vstupních dveří a jádro je tvořeno extrudovaným polyesterem. Chcete-li své HPL dveře ozdobit rámečky, pak je výrobce namontuje přímo na desku.


30.9.2012

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy