V Brně budou radit experti na pasivní domy

Zeptat se na nejlepší izolaci, zkonzultovat plánek vysněného bydlení nebo najít architekta, který umí stavět energeticky úsporné domy? Návštěvníci doprovodného programu konference Pasivní domy 2014 budou moci využít všech těchto služeb zdarma. Doprovodný program mezinárodní konference pro ně bude otevřen v pátek 31. října od 9 do 18 hodin a v sobotu 1. listopadu od 9 do 16 hodin v brněnském Kongresovém centru. Vstup je bezplatný.

 

Veletrh - pasivní domy

"Pasivní domy jsou čím dál tím častější volbou investorů, a tak by bylo škoda nevyužít bezkonkurenční koncentrace specialistů na jednom místě," zdůvodňuje konání doprovodného programu Jan Bárta, ředitel Centra pasivního domu . 10. ročníku konference Pasivní domy 2014 se zúčastní experti z Česka, Slovenska, ale i Německa, Rakouska nebo Belgie.

Doprovodný program je otevřen široké veřejnosti a vstup je pro všechny zdarma. Akce je jedinečnou příležitostí, jak se dozvědět aktuální informace z oblasti pasivních domů - osvědčené materiály, výrobky, systémy a služby. Vystavovatelé návštěvníkům poradí, jak vyřešit konkrétní problémy a jak nejlépe přistoupit ke stavbě vysoce úsporného domu.

10. ročník mezinárodní konference Pasivní domy 2014

31. října - 1. listopadu 2014
Kongresové centrum, Brno
http://konference.pasivnidomy.cz

Konferenci pořádá Centrum pasivního domu a Inštitút pre energeticky pasívne domy. Záštitu nad konferencí převzal předseda vlády, Bohuslav Sobotka, ministerstvo životního prostředí, ministerstvo průmyslu a obchodu, ministerstvo pro místní rozvoj, Jihomoravský kraj a město Brno. Hlavním mediálním partnerem je portál TZB-info.cz. Partnery konference jsou společnosti Isocell a Dafe-plast.


14.10.2014

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy