Ušetřete s LED žárovkami

V dnešní době nalezete už jen málo lidí, kteří se nesnaží nějakým způsobem šetřit. Mezi častý způsob teď patří úspora energie. Pokud i vy chcete ušetřit doma, nebo ve své firmě začněte používat LED žárovky. Patří mezi novou formu úsporného svícení. Jsou vhodné jak pro dlouhodobé, či krátkodobé svícení, navíc jejich výroba a likvidace je mnohem ekologičtější než u klasických trubicových úsporných žárovek.

LED žárovky jsou v této době nejmodernějším zdrojem světla, je možné je navrhnout v jakémkoliv barevném provedení. Mezi oblíbené produkty patří také LED pásky .

Nemají prakticky žádné chyby. Díky tomu postupně nahrazují žárovky s wolframovým vláknem. Asi jejich největší výhodou je životnost. LED žárovky dokážou svítit až 100 000 hodin. Jsou velmi mechanicky odolné. Při pádu na zem je můžete bez problémů sebrat a znovu používat. Mají i výborný světelný výkon. A právě tyto vlastnosti jim zajistily velkou oblíbenost u spotřebitelů, která se stále zvyšuje. LED žárovky neobsahují žádné jedovaté plyny nasycené rtutí. Náš e-shop Vám nabízí spoustu druhů a barev LED žárovek, stačí si jen vybrat, využívat všechny výhody, které Vám žárovky nabízejí. Vaší objednávky vyřídíme do 24 hodin. Můžete navštívit i naše prodejny, kde Vám nabídnete pomoc a veškeré odpovědi na Vaše dotazy. Šetřete také své peníze a objednejte si ji ještě dnes. Zaručujeme Vám Vaší spokojenost.

8.8.2011

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

adam
7.4.2015
LED svítidla mohu osobně doporučit. Vybavil jsem převážnou část své domácnosti LED svítidly http://www.uni-svitidla.cz/led-svitidla právě z důvodu jejich energetické úspory, která je přibližně 90% oproti běžným žárovkám.
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy