Tak nanotechnologie už i v ložnici?!

Tak nanotechnologie už i v ložnici?!

Spánek je nejdůležitější formou odpočinku každého člověka. V dnešní uspěchané době se stává relaxace nepostradatelnou součástí našeho života. Značka PerDormire, již tradičně spojovaná s novou kulturou zdravého spaní, přichází na trh s novinkami ze světa matrací a polštářů.

Spánek je nejdůležitější formou odpočinku každého člověka. V dnešní uspěchané době se stává relaxace nepostradatelnou součástí našeho života. Značka PerDormire, již tradičně spojovaná s novou kulturou zdravého spaní, přichází na trh s novinkami ze světa matrací a polštářů. Matrace MIND IMPRESSION

PerDormire přináší novou řadu matrací LIFESTYLE, charakteristickou špičkovými materiály z viscoelastické, tzv. líné pěny. Jsou určeny pro zákazníky s individuálními potřebami pro kvalitní spánek.

Vlajkovou lodí této řady je matrace MIND IMPRESSION. Kombinace líné pěny v horní části jádra a kvalitní studené pěny ve spodní části poskytuje pohodlnou a pevnou oporu těla. Při konstrukci potahu byla použita nanotechnologie, která dodává matraci dlouhodobě vysokou prodyšnost a zároveň umožňuje odvod potu do povrchové tkaniny.
Matrace AIR MEMORYPro zdravý spánek aktivních lidí je vhodná vzdušná, ortopedická matrace AIR MEMORY COOLMAX PLUS. Dvouvrstvé jádro kombinuje línou a studenou pěnu a vytváří účinnou oporu celého těla. Povrch potahu tvoří čtyřkanálkové duté vlákno Coolmax s velmi dobrou tepelnou regulací a rychlým odvodem tělesné vlhkosti.

Velmi specifická matrace HR TERAPY je tvořena monoblokem kvalitní studMatrace HR TERAPYené pěny. Komfortní spánek je zajištěn jejím rozdělením do sedmi anatomických zón s rozdílnou tuhostí pro jednotlivé části těla. Zabezpečuje tak velmi dobré podmínky pro správnou polohu páteře. Komfort spaní a příjemnou relaxaci podpoří potah se všitou viscoelastickou pěnou, který je vodoodpudivý, snímatelný, s antibakteriální úpravou.

BIO trendy i ve vaší ložnici

Matrace GENESI HDPřírodní materiály a zdravý životní styl jsou běžnou součástí moderní doby. Značka PerDormire zařazuje nové BIO materiály do své kolekce a přináší tyto trendy i do našich ložnic. Prostřednictvím BIO matrací představuje novou dimenzi spánku. Relaxační účinek a výborné ortopedické vlastnosti ocení i ti nejnáročnější.

BIO matrace jsou určeny pro uživatele, kteří dávají přednost přírodě a ekologickým materiálům. Působí relaxačním účinkem na lidský organismus a svými ortopedickými vlastnostmi zajišťují zdravý a nerušený spánek. PerDormire svou řadou BIO, prezentující čtyři typy matrací, přináší zdravý životní styl do vaší ložnice. Na trh v tomto roce přicházejí tři novinky. Matrace BIO MIND PLUS

Vlajkovou lodí kolekce je matrace GENESI HD. Poskytuje komfortní spánek díky dvouvrstvému jádru. Jeho horní vrstva z líné pěny se ideálně přizpůsobí tvaru těla a představuje jeho ortopedickou oporu. Spodní vrstva o vysoké elasticitě tvoří výbornou ergonomickou základnu. Mimořádně vysoký 40% podíl přírodních látek na bázi soyi v jádru matrace velmi příznivě působí na relaxaci zejména pohybového ústrojí. Potah se všitou viscoelastickou pěnou přináší pohodlné spaní a obsažené stříbro zajišťuje antibakteriální a antiseptické účinky.

Matrace BIO SLEEP PLUSVýborné ortopedické a hygienické vlastnosti matrace BIO MIND PLUS jsou dány kombinací viscoelastické pěny, která je obsažena jak v horní části jádra, tak v prošitém potahu, a studené pěny, tvořící základní část jádra. Komfort doplňuje boční provzdušňovací pás a mikrokapsle v potahu, které uvolňují čerstvou lesní vůni. Stejně jako GENESI HD má i tato matrace snímatelný pratelný potah.

Zásady čínské koncepce Feng Shui, harmonizující lidskou psychiku s okolím, se promítají do matrace BIO SLEEP PLUS. Jádro z bio studené pěny pomáhá vytvářet zklidňující prostředí pro zdravé spaní. Příjemná levandulová vůně obsažená v mikrokapslích povrchu matrace, působí proti nespavosti, stresu a depresi.

Machala a.s.


13.5.2010

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

anetkao
8.5.2017
Materiál matrací vypadá zajímavě, já aktuálně spím na gelové matraci https://www.matrace-best.cz/cs/eshop/matrace-do-postele/matrace-gelove/matrace-geltech-ultima.html a to je taky něco ne tak úplně tradiční no já si to můžu jenom pochvalovat
martin
9.6.2010
Matrace jsou hezke a pouzity material vypada take dobre.
lijan
6.6.2010
Matrace vypadají velmi pohodlně. I ze zdravotního hlediska můžou být velmi výhodné.
petruska
5.6.2010
Matrace vypadaji pekne a pohodlne.
jitka7777
3.6.2010
Zajimavy clanek. Kvalitni matrace je dulezita.
josifek
30.5.2010
Matrace menime cca co 6 let. Zatim jsme kupovali od fi Jelinek a jsme spokojeni. Tyhle vypadaji take moc dobre.
zvonko
30.5.2010
Matrace vypadaji dobre.
anilvap
14.5.2010
líná pěna - docela zajímavý název v souvislosti s materiálem na matrace :-)
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy