Světlo pro poličky, niky a skříně

Moderní design, hospodárnost a dlouhá životnost charakterizují nová přisazená nábytková svítidla OSRAM - LED Disk a LED Cone. Jsou elegantní, nenápadná a hodí se pro zdůraznění objektů v domácnosti, vytváření příjemné nálady nebo ozvláštnění prostoru.
326793-PW-LEDDiscperspectiveoff-de326849-PW-LEDConeperspectiv-de

Obě svítidla vynikají minimálními rozměry. LED Disk se vejde opravdu všude - je vysoké pouhých 8 mm. Kuželovité provedení LED Cone je vysoké 23 mm. Obě jsou osazena v efektním hliníkovém pouzdře, které předurčuje jejich použití k osvětlení skříněk, vestavných skříní a jiného nábytku, nik, polic nebo kuchyňských linek.

Výhodou obou produktů je možnost připojení na libovolný podklad způsobem Plug&Light, jelikož balení obsahuje kompletní sadu pro okamžité připojení do sítě včetně transformátoru a připojovacích kabelů. LED Cone se dodává se dvěma a LED Disk se třemi svítidly o celkovém výkonu 2 (2x 1 W), resp. 6,9 W (3x 2,3 W). Životnost dosahuje u obou svítidel přes 30 000 hodin a jejich příjemně teple bílé světlo (3000 K) tepelně nezatěžuje osvětlované objekty. Jejich světlo neprodukuje ani UV záření, lze je tedy bez obav použít např. i při nasvícení obrazů nebo knihoven.

LED disk

O společnosti OSRAM:

OSRAM je součástí Industry sektoru společnosti Siemens a je jedním ze dvou předních výrobců světelných zdrojů na světě. V obchodním roce 2010 (skončil 30. září 2010) dosáhl celosvětového obratu 4,7 miliard EUR, z toho 88 procent mimo Německo. OSRAM využívá špičkové technologie pro výrobu světelných zdrojů a systémů osvětlování - přes 66 procent obratu pochází v současné době z energeticky úsporných výrobků. OSRAM je nadnárodní společnost zaměstnávající na celém světě přes 40.000 pracovníků, dodává zákazníkům ve zhruba 150 zemích a vyrábí ve 46 výrobních závodech v 17 zemích. OSRAM Česká republika s.r.o. má výrobní závod v Bruntále a obchodní oddělení v Praze. 

www.osram.cz


16.6.2011

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy