Spojovací materiál pro firmu i kutila

Jste domácí kutil a pro Vaši novou pergolu či zahradní domek potřebujete kvalitní spojovací materiál ? Anebo jste firma, která se realizuje v oblasti staveb domů, plotů či jiné oblasti, pro kterou potřebuje speciální šrouby, matice, podložky, kolíky či pojistné kroužky? Ať již je Vaším oborem či činností cokoliv, kvalitní spojovací materiál je vždy zárukou toho, že konečné dílo bude za každých okolností pevně držet pohromadě.

Výběr spojovacího materiálu byste rozhodně neměli podceňovat, neboť nejen šrouby a matice, ale také ostatní spojovací materiál jako např. hřebíky, podložky, vruty či závitové tyče se liší svými rozměry, tvarem i použitým materiálem. Z tohoto důvodu budete určitě pro práci se dřevem potřebovat jiný spojovací materiál než pro práci s železem, sádrokartonem anebo plechem, zde je možné využít také hutní materiál .

Šrouby, šroubky, matice pro každé použití

Spojovací materiál v podobě šroubů, vrutů i matic nabízí široké spektrum využití. Vybírat můžete např. z různých délek a velikostí šroubů šestihranných, které jsou vhodné především pro spoje, jež jsou více mechanicky namáhané (např. automobilový průmysl, oprava sekačky apod.) či ze šroubů radličných anebo vratových, které, jak již sám název napovídá, jsou nejvhodnější pro montáž branek, vrat či plotů.

Samozřejmě nepostradatelným a důležitým doplňkem každého šroubu jsou matice, bez nichž by konečný výsledek neměl ten správný užitek.

Spojovací materiál je zkrátka užitečným pomocníkem, bez kterého se žádný správný kutil ani firma neobejdou.


4.5.2011

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy