Sháníte novou pračku? Poradíme Vám!

Pokud už Vám stávající pračka přestává sloužit, je načase začít přemýšlet o nové. Na co si dát ovšem před samotným nákupem pozor? A kde si lze pořídit kvalitní pračky za dobré ceny? Dozvíte se níže.

Typ plnění - rozhodněte se dle velikosti koupelnyPračky s horním plněním

Při výběru nové pračky hraje roli mnoho rozličných faktorů. Na prvním místě je ovšem nutné promyslet Vaše prostorové možnosti. Jestliže totiž zvolíte špičkový výrobek, který se Vám následně nevejde do koupelny, problém je na světě. Máte-li tedy menší koupelnu, prohlédněte si pračky s horním plněním, pokud se naopak jedná o větší místnost, jsou řešením pračky s předním plněním. V obou případech si tak jako tak lze pořídit skutečně vysoce kvalitní výrobky.

Sušička prádla šetří mnoho času

Nemáte-li času nazbyt, určitě zvažte i sušičku prádla, jež nachází své místo v čím dále více domácnostech. Vyprané prádlo totiž nebudete muset zdlouhavě sušit na sušácích či balkonech, ale celý proces je hotov během několika minut. Ba co více, moderní sušička prádla Vám ušetří čas i práci se žehlením! Pokud se tedy chcete více věnovat rodině či svým zálibám, jedná se o spotřebič, jenž by Vám rozhodně neměl chybět.

Další důležité aspekty při výběru pračky

Vraťme se ještě k pračkám. Kromě volby mezi pračkou s předním či horním plněním je pochopitelně nutné zvolit i správnou velikost pračky, a to nejlépe dle počtu osob v domácnosti, ale pamatujte také na energetickou třídu. Vyberete-li si v tomto ohledu kvalitní výrobek, můžete každoročně ušetřit spoustu peněz za spotřebu vody i elektrické energie. Tento faktor tedy v žádném případě nepodceňujte.

Hledáte obchod, na kterém si lze pořídit novou pračku levně? V tom případě vyzkoušejte e-shop Expert.cz, na kterém se navíc můžete před samotným nákupem poradit s odborníky.


21.4.2014

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy