Sedací soupravy moderního stylu

Najít tu správnou sedací soupravu není vůbec jednoduché. Na tomto nábytku budete totiž trávit významnou část svého života a je tudíž důležité, aby Vám vyhovoval po vzhledové stránce, aby design byl moderní a přitom nadčasový, ale stejně možná více podstatné jsou stránky kvality zpracování a pohodlí.

Společnost Sofaland s.r.o. má ve svém programu užší výběr čalouněných sedacích souprav nadčasového designu 21.století, které jsou vyráběny ve Slovenské republice zejména pro trhy v západní ch zemích evropské unie, s využitím know - how technologií a designérů německých zadavatelů výroby. Sedací soupravy vynikají skvělým moderním designem, kvalitním řemeslným zpracováním a širokou škálou volitelných sestav, materiálů a barev.

Použité materiály 

Nosné části sedacích souprav jsou vyráběny z kvalitních materiálů - bukový masiv, výplň bývá použita latexová pěna v různých kombinacích s pružinami a popruhy, potahové látky je také možno navolit z různých materiálů - syntetická (polyuretanová) kůže nové generace, pravá kůže, mikrofáze - mikroplyš, lehce udržovatelné tkané textilie.

Syntetická kůže

(alternativa pravé kůže, Prestige - vyrobená ve Švédsku) se vyznačuje přírodním vzhledem, jemností na omak, je vzdušná, "teplá", pevná, oděruodolná a lehko se čistí. Udržuje se jednoduše teplou vodou a vlhkým hadříkem. Obzvláště se doporučuje použití švédské utěrky, která je běžně k dostání. K eliminaci znečištění a skvrn se dodatečně přidá do teplé vody jemný prací prostředek. Skvrny by měly být odstraněny okamžitě, aby se zabránilo zasychání. Při čištění nepoužívejte žádné chemické rozpouštěče a čisticí prostředky, ani žádné mastné a olejové čisticí prostředky. Pravidelné a odborné šetření vám dopřeje dlouhodobé potěšení z vysoce kvalitního čalouněného nábytku.

Mikrovlákno

Tento potahový materiál se skládá ze spojení mikroskopicky jemných vláken. Z těchto čistých syntetických vláken se mohou vyrábět různé druhy mikrovláken (např. Bella Luna, Nova). Dominantní na této látce je nejen vzhled, ale i příjemný pocit na dotek. Materiál je velmi lehce udržovatelný a stálobarevný. Při používání je třeba počítat se vznikem patiny, která je srovnatelná s patinou nubukové kůže. Tato patina však nezhoršuje pevnost ani trvanlivost látky, ale naopak, považuje se za jednu z typických vlastností tohoto materiálu. Látka pod názvem mikrovlákno nebo mikroplyš je z vnitřní strany složena 66 % PES, 24 % bavlna, 10 % viskóza.

Údržba potahových látek

Tak jako všechny materiály denní spotřeby, tak i potahy na nábytku, které jsou neustále vystaveny prachu a možnosti znečištění, vyžadují pravidelnou péči. Měli bychom tedy dbát na to, aby znečištění nepůsobilo na potahový materiál příliš dlouhou dobu, abychom nemuseli zvyšovat úsilí při čištění. Správné čištění a péče zachovávají užitnou hodnotu vašeho čalouněného nábytku.

Na další dotazy Vám rádi odpovíme osobně v našich prodejnách v Olomouci, Zlíně, Brně a Praze

Sofaland s.r.o.
http://www.sofaland.cz/


3.12.2009

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

jaguska
21.6.2010
Krásné sedačky, bohužel do našeho bytu se vleze jen obyčejná, malá
macicek
13.6.2010
nedávno jsme koupili novou klasiku rohovou rozkládací s úložným prostorem,hnědou světlou ty moderní se mi moc nelíbí
lijan
9.6.2010
líbí se mi druhá a třetí sedačka, je to prostorné a vzdušné
monicka499
14.5.2010
Tiež sa mi najviac páči tá prvá obyvačka. Veľmi pekná, presvetlená. Proste super.
lubin4
13.5.2010
Mna sa najviac páči tá prvá fotka. Krásna obzvačka.
sisska
6.5.2010
zaujímavé, páčia sa mi najmä čisté línie...v jednoduchosti je krása :)
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy