Samsung mění zažitý způsob chlazení

Nová chladnička Samsung typu French Door je netradičně řešena pomocí dvou dvířek a dvou prostorných zásuvek pro ještě přehlednější a pohodlnější ukládání potravin.
Samsung_RF24FSEDBSRSamsung_RF24FSEDBSRSamsung_RF24FSEDBSRSamsung_RF24FSEDBSR

Společnost Samsung mění dosavadní představy o chladničkách a představuje novinku z kategorie French Door RF24FSEDBSR vybavenou dvojicí dveří a dvěma zásuvkami. Spotřebitelům nabízí ideální prostor pro výhodná rodinná balení, stejně jako pro potraviny nejrůznějších tvarů, velikostí i požadavků na teplotu. Díky praktické výsuvné přihrádce umístěné ve výši kuchyňské desky bude nejenom ukládání nákupu do chladničky, ale také každodenní vaření doslova hračkou.Samsung

„Nový model Samsung French Door přináší svým uspořádáním nové pojetí chladniček. Mezi chladící část, která se otevírá prostřednictvím dvou dvířek, a výsuvnou mrazící část je nově umístěna speciální zásuvka. Nejenže můžete měnit její výšku, ale zvolit si můžete také teplotu uvnitř zásuvky od 5°C až do -1°C přesně podle druhu uložených potravin," řekl Michal Kollár, produktový manažer zodpovědný za portfolio chladniček Samsung.

Lepší organizace

Naprostou novinkou v chladničkách Samsung je samostatná přihrádka umístěná ve výši pracovní plochy kuchyňské linky. Kromě toho, že maximálně usnadňuje vyndávání a vkládání potravin během vaření, má tato přihrádka tzv. CoolSelect zónu. Můžete si vybrat mezi čtyřmi přednastavenými režimy přesně podle typu uložených potravin: maso a ryby (-1°C), chlazené nápoje (1°C), lahůdky (3°C) a víno/chuťovky na party (5°C). Přihrádka CoolSelect je po stranách nově opatřena tenkými kovovými lištami Smart Divider, které se posunují horizontálně i vertikálně pomocí jediného tlačítka. Můžete tak přizpůsobit velikost skladovacího prostoru potravinám, která do přihrádky dáváte. Ještě lepší organizaci pak zajišťuje speciální dělící lišta z průhledného materiálu.

Také hlavní chladící část nové ledničky Samsung French Door je vybavena praktickými novinkami pro pohodlné a efektivní ukládání potravin. Neobvyklým řešením klasických skleněných polic je například sklápěcí část, díky které uskladníte i vysoké nápoje a využijete prostor chladničky skutečně naplno.

Více prostoru

Chladnička Samsung French Door (RF24FSEDBSR) je vybavená technologií Space Max, díky které má ztenčený plášť. Vnější rozměry tak zůstávají nezměněné, přesto nabízí větší vnitřní kapacitu. V případě tohoto modelu jde až o 510 litrů úložného prostoru. Můžete tak nakupovat všechny druhy potravin včetně výhodných rodinných balení bez obav, že byste je neměli kam uložit.Samsung

Úsporné technologie

Stejně jako všechny ostatní chladničky ze široké nabídky domácích spotřebičů Samsung má i model RF24FSEDBSR unikátní beznámrazovou technologii True No Frost. Nevytváří se v nich nepříjemná námraza, která u běžných chladniček postupně zvyšuje jejich energetickou náročnost a která může za vznik povlaku na poličkách. Mikroskopické částečky ledu nezůstávají ani na samotných potravinách, takže vydrží čerstvé mnohem déle. Úsporou energie a nižší hlučností se vyznačuje digitální invertorový kompresor, který zajišťuje plynulý chod a na který se vztahuje záruka 10 let. Nízkou energetickou náročnost zajišťuje také vylepšené LED osvětlení. Ve srovnání s předchozím typem osvětlení je dvakrát jasnější a současně vyzařuje méně tepla.

Optimální chlad i mráz

Chladící a mrazící část modelu RF24FSEDBSR jsou řízeny nezávisle na sobě pomocí inovované technologie Twin Cooling Plus. Dvě samostatná proudění vzduchu a přesné ovládání teploty udržují optimální úroveň vlhkosti v chladničce i mrazáku. Systém Twin Cooling Plus tak pomáhá zajistit, aby ovoce a zelenina měly ideální vlhkost a zůstaly co nejdéle čerstvé nebo aby zmrzlina nezměnila na led. K optimální distribuci chladného vzduchu v obou částech přispívá technologie Multi Flow. 

Stylový design

Chladnička Samsung French Door (RF24FSEDBSR) se vyznačuje štíhlým designem v nerezové oceli a intuitivním dotykovým displejem, kterým lze ovládat také ápojový automat a výrobník ledu a ledové tříště - Ice Master.

Doporučená maloobchodní cena chladničky Samsung RF24FSEDBSR je 69 990 Kč vč. DPH. Od prvního října se bude postupně objevovat v celé prodejní síti.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.

Samsung


2.10.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy