S novinkami od společnosti SOLODOOR budete mít KLIKU. A to ZDARMA!

Přemýšlíte nad novými dveřmi do vašeho domu či bytu? Zaměřte svůj výběr třeba právě na novinky od společnosti SOLODOOR, s nimi budete mít totiž vážně kliku. A to doslova! Tradiční výrobce dveří a zárubní totiž naděluje svým zákazníkům ke dveřím modelové řady RAINBOW nebo PRESI kliku ZDARMA. Pokud si nevyberete z nabídky lakovaných dveří, je pro vás připravena ještě akce 2+1 ZDARMA na dveře a zárubně v unikátním strukturovaném povrchu SOLO 3D imitujícím dřevo. Akční nabídky SOLODOOR platí v průběhu května a června 2014. Více na www.solodoor.cz

Je libo dveře bílé či v barvě duhy?

Během května a června 2014 obdržíte od společnosti SOLODOOR k nákupu dveří PRESI nebo RAINBOW kliku ALEXIS - R ZDARMA. Vybírat můžete hned z několika modelů řady PRESI, která otevírá dveře hravé originalitě: spojuje totiž klasickou bílou barvu s decentním dřevinovým potiskem. Pruhy, proužky nebo kostičky na bílém podkladu promění dveře v jakékoliv místnosti v nepřehlédnutelný interiérový prvek. I přesto, že se jedná o ekonomickou variantu, nepostrádají dveře PRESI originální nápad a vkus.

Pokud fandíte barvám, nechte se inspirovat duhovou řadou SOLODOOR RAINBOW. K modernímu interiéru barvy patří, tak proč je nepřenést na interiérové dveře? Ty jsou navíc k dostání hned v pěti trendy odstínech: cappuccino, antracitová šedá, čínská červeň, petrolejová modrá a písková žlutá. Lakované dveře RAINBOW lze vybírat v úpravě s horizontálním a vertikálním frézováním, dveřmi plnými či s prosklením. Nedílnou součástí jsou pak obložkové zárubně ve stejném trendy odstínu.

Autentická struktura dřeva u vás doma

Akce 2+1 ZDARMA se vztahuje na dveře a zárubně společnosti SOLODOOR, které se nabízejí v unikátním strukturovaném povrchu SOLO 3D. Při včasné objednávce lze velmi výrazně ušetřit: koupí alespoň dvou kusů dveří a jedné zárubně v povrchu SOLO 3D získáte tuto zárubeň zdarma. Při koupi šesti výrobků jsou to již dvě zárubně zdarma a tak dále... Navíc získáte do vašeho interiéru dveře a zárubně v unikátní úpravě SOLO 3D, která dokonale imituje skutečnou strukturu dřeva na pohled i dotek, navíc je velmi odolná proti mechanickému poškození, vlhkosti nebo vyblednutí. Úžasný kvalitní povrch SOLO 3D můžete zvolit hned u několika modelových řad SOLODOOR, např. v SOLO PREMIUM COLLECTION jde o řady VERTIGO, SONET, ELEGANT, EXCELENT či SIMA. Na výběr je ze sedmi povedených 3D autentických imitací dřeva, zahrnuty jsou jak dřeviny tuzemské, tak exotické.

 

Související články:

Za domovní vchod se nestyďte!

Vchodové dveře by měly ladit s domem

Jak nenaletět při výběru vchodových dveří

Nové trendy vchodových dveří

Představujeme nové vzory vchodových dveří

 


13.5.2014

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy