S kvalitní pánví bude smažení jedna radost

Máte kuchyňské úložné prostory zahlcené nekvalitními pánvemi, na kterých se jídlo rádo připaluje? Kupujete pánve v hypermarketech a na tržnicích, protože je jejich pořizovací cena poměrně nízká? Určitě jste si všimli, že nízká cena je na úkor kvality. Taková pánev je na pár použití, pak ji můžete vyhodit a koupit novou. Ale při výběru další nové pánve zapomeňte na tyto levné produkty. Podívejte se s námi na pár základních bodů, jimiž byste se měli při dalším výběru pánve řídit.

Wok VITAPAN ø 28 cm

Jak vybrat kvalitní pánev?

Ať už budete chtít objednat pánev přes internetový obchod, nebo ji kupovat v kamenném obchodě, vždy si vyberte prodejnu specializovanou výhradně na kuchyňské nádobí. Hypermarketům, supermarketům a dalším marketům se určitě vyhněte. Odborníci vám v prodejně s výběrem pánve rádi poradí. Můžete si být jisti, že společnosti jako je například Tescoma, preferují zejména kvalitu svých produktů.

Kvalitní pánev vám usnadní přípravu jídla. Měla by být vybavena nepřilnavým povrchem, o němž svědčí certifikovaný Teflon. Pánev by se měla snadno udržovat. Velké oblíbenosti se těší například keramická pánev, kterou můžete po smažení pouze opláchnout a setřít. Navíc můžete na keramickou pánev použít i kovové nádobí, aniž by se poškodilo její dno. Důležité je, abyste pánev využívali k tomu, k čemu je předurčena. Zajistíte tak její delší životnost.

Asijské pokrmy připravíte na pánvi Wok

V poslední době zvýšenou poptávku zaznamenává pánev Wok , kterou si zamilují hlavně příznivci asijské kuchyně. Můžete snadno připravit čerstvou zeleninu, kousky pikantního masa, ale také v pánvi snadno uděláte různé omáčky. Pánev je velká a její stěny jsou šikmé. Podél nich pak šlehají plameny a vaření tak nabírá zcela jiného směru. Nakonec můžete servírovat jak sobě, tak celé své rodině skvělou vonící exotickou směs.
Pánev Wok, keramické pánve či grilovací pánve má v nabídce společnost Tescoma, která patří mezi prvotřídní špičku ve svém oboru na českém trhu.


29.10.2012

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy