Rustikální sporáky Hotpoint

Vzhlédli jste se ve stále oblíbenějším rustikálním stylu kuchyní? Pak právě pro vás představuje prémiová značka Hotpoint vůbec poprvé na českém trhu rustikální volně stojící sporáky. Přesto, že sporáky jako takové v oblíbenosti za vestavnými typy varných desek a trub pokulhávají, pro kuchyni v rustikálním stylu jsou díky svému romantickému vzhledu a historické tradici perfektní. Navíc, multifunkční horkovzdušná trouba s 11 programy včetně gratinování, grilu nebo pečení moučníků, kvalitní plynová a sklokeramická varná deska se 4 zónami, precizní víceúrovňové nastavení plamene, bezpečnostní celoskleněná dvířka s dvojitou výplní a praktické doplňkové vybavení vestavným verzím hrdě konkurují.

Barevné provedení starobílá v kombinaci s bronzovými prvky a antracitová se stříbrnými detaily skvěle zapadají do dřevěných tónů kuchyní a vytváří dojem elegantního nábytku dávných dob s příjemnou vřelou atmosférou.

Nové sporáky Hotpoint skvěle zapadají do současného trendu kuchyní designovaných ve stylu mládí našich babiček. Specifický vzhled s romantickými zaoblenými tvary není ale jedinou jejich výhodou. I když je šířka sporáku pouhých 50 cm, nabízí srovnatelnou kapacitu pečícího prostoru a varného pole jako samostatné vestavné spotřebiče s šířkou 60 cm. Ovládání umístěné na přední straně zbytečně nepřekáží při manipulaci s hrnci a varný prostor může být využit beze zbytku," uvádí Martina Křižáková, produktová specialistka značek Hotpoint a Indesit.

Výbava sporáků je srovnatelná s prémiovými modely vestavných trub a varných desek, a to technologiemi, programovou nabídkou i příslušenstvím.

  • Multifunkční trouba s možností volby 11 programů (Horký vzduch 3v1, Gratinování, Gril, Rozmrazování, Moučníky, Pizza, Tradiční, Spodní ohřev, Spodní ohřev s ventilátorem, Horní ohřev a Světlo).
  • Celoskleněná dvířka s dvojitou výplní pro snadné čištění (hladkou vnitřní část bez nerovností lze snadno otřít).
  • Precizní víceúrovňové nastavení plamene - přesné nastavení 6 úrovní plamene s cvaknutím v každé poloze namísto tradičního plynulého posunu knoflíku (u plynových sporáků).
  • 4 varné zóny - u plynového sporáku včetně jednoho rychlého a jednoho úsporného hořáku, automatického zapalování v knoflíku a bezpečnostní pojistky plynu; u sklokeramického sporáku se dvěma zónami s průměrem 145 mm a dvěma o průměru 180 mm a ukazatelem zbytkového tepla.
  • Stylová analogová minutka s nastavením začátku a konce pečení, knoflíkové ovládání.
  • Praktická plněvýsuvná zásuvka na uložení plechů, skleněný poklop varné desky (u plynových sporáků), nerezové drátěné pojezdy, plech a pečící rošt.
  • Úspora v energetické třídě A.

Modely:

HT5GM4AF C (OW) EE (starobílý) a HT5GM4AF C (AA) EE (antracitový)
Plynová varná deska se 4 zónami, elektrickým zapalováním v knoflíku a bezpečnostní pojistkou plynu, multifunkční horkovzdušná trouba s 11 programy a kapacitou 59 l, bezpečnostní celoskleněná dvojitá dvířka, analogová minuta s nastavením začátku a konce pečení, knoflíkové ovládání s přesným víceúrovňovým nastavením plamene, osvětlení trouby, skleněný poklop, zásuvka na plechy, nerezové drátěné pojezdy, 1 plech a 2 pečící rošty, energetická třída A, rozměry 85 x 50 x 60 cm (V x Š x H), doporučená maloobchodní cena je 16 990 Kč.

HT5VM4A (OW) EA (starobílý) a HT5VM4A (AN) EA (antracitový)
Sklokeramická varná deska se 4 zónami a ukazatelem zbytkového tepla, multifunkční horkovzdušná trouba s 11 programy a kapacitou 60 l, bezpečnostní celoskleněná dvojitá dvířka, analogová minutka s nastavením začátku a konce pečení, knoflíkové ovládání, osvětlení trouby, zásuvka na plechy, nerezové drátěné pojezdy, 1 plech a 1 pečící rošt, energetická třída A, rozměry 85 x 50 x 60 cm (V x Š x H), doporučená maloobchodní cena je 16 990 Kč.


Na českém trhu budou rustikální sporáky k dispozici v průběhu léta 2015.


20.5.2015

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy