Pokojíček s Krtečkem jako dárek

Při větším nákupu barev PRIMALEX získá každý zákazník interiérové dekorace zdarma

Nejhezčím dárkem může být vlastní pokojíček vyzdobený oblíbeným Krtečkem. Samolepicí dekorace s Krtkem nebo jinými, nejen dětskými motivy, nyní získají zákazníci zdarma při nákupu nátěrů PRIMALEX v hodnotě nad 1.999 Kč. Pro dospělé jsou připraveny moderní plastické dekorace či oblíbené květinové motivy. Celkem je v nabídce více než tři desítky atraktivních variant. Všechny motivy oživí, rozzáří a zútulní interiér, aniž by na zdi zanechaly stopy po lepení. Lze je tedy kdykoliv odstranit bez poškození malby či omítky a několikrát použít. Akce platí ve čtyřech stovkách vybraných prodejen s barvami a laky v celé ČR. Počet dekorací je omezený, rychlejší zákazníci tak mohou vybírat z více variant.

ilustrační hodinyilustrační kočkailustrační mapailustrační víly

Do pokojíčků nejmenších dětí se hodí třeba pestrobarevné motivy džungle se žirafou, kokosovou palmou, krokodýlem a papouškem. Malé slečny pak v nabídce určitě upoutají víly uprostřed spousty voňavých barevných květin. Všechny dekorace mohou zkrášlit jak zdi, tak nábytek, dveře nebo třeba některé hračky, aniž by je jakkoliv poškodily.

Moderně působí designové plastické motivy, například funkční hodiny s netradičně řešenými číslicemi, černobílá mapa světa, „smršť" červených, růžových a fialových srdíček do ložnice nebo třeba sytě barevné kroužky a puntíky. Především ženy ocení květiny v různých barevných provedeních, velmi oblíbené jsou i motivy koček.

Snadná aplikace, snadné odstranění

Interiérové dekorace lze umístit na jakoukoliv zeď, dveře nebo stěnu nábytku. Podklad však musí být suchý, hladký, zbavený nečistot. Není vhodné je aplikovat na místa vystavená vysoké teplotě, vlhkosti, přímému slunečnímu záření, případně na hodně hrubé omítky. V případě čerstvě vymalovaných prostor doporučujeme aplikaci dekorací až po dostatečném vyschnutí stěn. Všechny samolepicí dekorace lze ze stěny kdykoliv snadno odstranit, nezanechávají stopy po lepení a nepoškodí malbu ani omítku, pokud byl původní podklad pevný a soudržný.

Pod tyto dekorace je vhodné využít kvalitnější malířské nátěry, z bílých například Primalex Plus, Primalex Polar či Primalex Fortissimo. Pro barevné řešení se nejlépe hodí řady Primalex Plus Barevný, Primalex Inspiro nebo Primalex Fortissimo Barevný, případně báze pro tónování v odpovídající kvalitě. Malířské nátěry PRIMALEX lze na počkání natónovat v Kolorovacích centrech této značky až do několika tisíc odstínů dle výběru.

Samolepicí dekoraci získá každý zákazník, který během platnosti akce nakoupí malířské nátěry v hodnotě nad 1.999 Kč. Akce platí v celkem 400 vybraných prodejnách barev a laků v celé ČR od 27. Května. Počet dekorací je omezený, rychlejší zákazníci tak mohou vybírat z více variant. Více na www.primalex.cz.


23.5.2013

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy