Podávejte víno jako opravdoví profesionálové

Místo sklípku domácí vinotéka

Kvalitu vína ovlivňuje nespočet faktorů už při jeho pěstování a sklizni a neméně důležité je také to, jak je dále zpracováváno a uchováváno. Jeho popíjení či degustování pro vinaře představuje především chvíle pohody, oddychu a setkávání se s blízkými. Vy si tento čas nyní můžete dopřát i v pohodlí domova. Prémiová značka Bauknecht totiž přichází s novinkou v podobě unikátní vestavné vinotéky, která vašemu vínu poskytne přesně tu péči, kterou potřebuje.

Vinných gurmánů a milovníků vína přibývá. S tímto trendem jde ruku v ruce i budování vlastních domácích vinoték. Mylně se mnozí domnívají, že ji může snadno suplovat moderní lednička či to, že je vinotéka zbytečný a nákladný nadstandard. Dobré víno potřebuje citlivé zacházení, jeho jedinečné chuťové vlastnosti totiž můžeme snadno takříkajíc zabít, když je budeme špatně uchovávat a podávat. Pokud se pro koupi domácí vinotéky rozhodnete, myslete na to, že má řadu specifik a při jejím pořizování je třeba mít je na paměti. Pod heslem „inteligentní řešení pro pohodlný život" přichází značka Bauknecht s unikátní vestavnou vinotékou, se kterou se můžete směle pustit za poznáváním tajů kvality vína.

Vestavěný model Bauknecht KRIW 1233 má celkem čtyři různě nastavitelné police z kvalitního tvrdého dřeva, které pojmou dohromady 46 lahví vína (typ 0,75 bordeaux). Nenápadné nerezové provedení je praktické na údržbu, elektronické ovládání s displejem pak usnadňuje ovládání tohoto vinného sklepa. Samozřejmostí je nízká hlučnost a možnost vypnutí osvětlení. Jedinečný a univerzální design umožňuje umístit vinotéku do různých typů kuchyní. Doporučená maloobchodní cena je 39 990 Kč. Tato vinotéka je náhradou vinného sklepa, je tedy vhodná k dlouhodobému ukládání vína. Teplota je jednotná a spotřebič hlídá mimo teploty také vlhkost, která je pro dlouhodobé skladování vína zásadní. Většina milovníků vína mívá nastavenou teplotu 10 - 12 stupňů, která je ke skladování ideální.

Bauknecht Hausgeräte GmbH

Firma Bauknecht vznikla v roce 1919. Od roku 1991 je Bauknecht Hausgeräte GmbH se sídlem ve Stuttgartu plně vlastněnou dceřinou společností koncernu US Whirlpool Group. Firma Bauknecht, která má přibližně 1500 pracovníků, dosáhla v roce 2009 obratu převyšujícího 559 mil. EUR. Společnost vyvíjí, vyrábí a distribuuje domácí spotřebiče na vaření, pečení, mytí nádobí, praní a sušení oblečení, chlazení a mražení potravin. Více informací je k dispozici na internetové adrese www.bauknecht.cz


27.3.2012

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy