Pár kroků do přírody a pár zastávek do města

Centrum města i přírodu budete mít z chystaného developerského projektu Rezidence Modřanka na dosah, tomu se říká bydlení na dobré adrese. Klid, dostatek zeleně a veškerá občanská vybavenost, to je jen zlomek toho, co Modřany nabízí.

292 bytů ve čtyřech etapách, 796 místností, 281 balkonů a teras, z tak velké nabídky je možné vybírat. Pokud milujete moderní bydlení, tak Rezidence Modřanka nabídne promyšlené půdorysy bytů dotažené do posledního detailu.  

Terasy, balkony a předzahrádky

Byty ve vyšších patrech budou orientovány na všechny světové strany a jejich součástí budou balkony nebo rozlehlé terasy, které poskytují výhled na okolí. Nové byty v přízemí zase nabídnou zelené předzahrádky. Jedinečný koncept čtyř budov, které jsou do tvaru podkovy, tak zajistí obyvatelům soukromí a také klid.

Nové byty v Modřanech jsou místem pro bydlení v srdci přírody. Lesy, přírodní park Modřanská rokle a také zelené břehy Vltavy přímo vybízí k procházkám, sportovním aktivitám, nebo třeba jen klidnému posezení. Mezi dvěma břehy řeky jezdí přívoz, takže není problém se během pár minut dostat na druhou stranu do Chuchle. Golfové či fotbalové hřiště zabaví malé i větší a cyklostezka podél Vltavy je jen příjemným doplňkem k už tak pestré nabídce sportovního vyžití.

Pár zastávek do města

Centrum Prahy je z rezidence v Modřanech na dosah. V okolí se totiž nachází hned několik zastávek MHD, jak autobusu, tramvaje, tak vlaku. Dostat se během půlhodinky do města není hromadnou dopravou žádný problém, a to téměř vyhlídkovou jízdou podél břehu Vltavy.

Za zábavou také nemusíte jezdit až do centra. Pár minut chůze je totiž Modřanský biograf, kde dávají stejné filmy jako v kterémkoliv jiném multikině. A pokud by se vám zachtělo strávit pěkný letní večer na své nové terase třeba četbou knížky, tak pár kroků od rezidence je městská knihovna.


11.5.2015

Doporučené odkazy

M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy