Luxusní elegantní černá obléká moderní interiéry

Primalex představuje v rámci svých řad šest hotových atraktivních odstínů. Výrazné tmavé odstíny nově nabídne řada sytých, intenzivních omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný, a to černou variantu Piano a hnědý Swing. Kolekce elegantních tónů inspirovaných přírodou se v rámci řady Primalex Inspiro rozrostla o odstíny Měsíční šeď, Oblázkově hnědá a Béžový kašmír. Řada jemných pastelových odstínů Primalex PLUS Barevný je nově širší o bílou kávu v podobě odstínu Latte. Novinky v kolekcích PRIMALEX tradičně vycházejí z požadavků českých zákazníků a specifik bydlení u nás. Nové odstíny, patřící z velké části mezi škálu neutrálních, jsou výsledkem průzkumu nejoblíbenějších odstínů obarvovaných v tónovacích centrech PRIMALEX. Neutrální odstíny jsou totiž sázkou na jistotu: Světlé dodají interiéru potřebný klid a pocit harmonie, tmavé upoutají pozornost a působí originálně až dramaticky. Neutrální odstíny ocení i milovníci pestrých barev, protože jsou s nimi kombinovatelné a pomohou jim zazářit. Více na www.primalex.cz.
Primalex Fortissimo Barevný_SwingPrimalex Inspiro_Měsíční šeďPrimalex Plus Barevný_Lattebezovy_kasmir_interiermesicni_sed_interieroblazkova_hneda_interierpiano_interierplus_latte_interier

Ač neutrální odstín, je černá specifická a mezi novými odstíny v řadách PRIMALEX nepřehlédnutelná. Jedná se o barvu, která zklidňuje, zchlazuje, uzavírá a tlumí. Zároveň však upoutává pozornost, lze ji proto s úspěchem použít na podtrhnutí a zvýraznění detailů. Interiéru dodá punc luxusu. Ve feng-šuej je černá barva spojená s prvkem „voda", přirovnává se k vodní hladině za nočního ticha. Je-li černá použita s citem, pak do moderních bytů velmi dobře zapadne. Pohlcuje však světlo, takže v menším prostoru se uplatní spíše na menších plochách a na detailech.

  • PIANO, exkluzivní matná černá přibyla do vzorníku sytých intenzivních odstínů Primalex Fortissimo Barevný.

Další novinkou v řadě Primalex Fortissimo Barevný je:

  • SWING, plný hnědý odstín, který je velmi efektní. Vychází z přírody, zmírňuje napětí a působí harmonicky, ale přesto nikdy neomrzí. Velmi kultivovaně například vypadá „swingový" interiér koncipovaný tzv. tón v tónu. Vybrané menší stěny, nábytek nebo závěsy a dekorativní prvky se volí v tónu syté hnědé, dojem pak změkčují světlejší odstíny, například krémová.

Kromě nových variant PIANO A SWING zahrnuje kolekce vysoce kvalitních omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný dalších 9 sytých, intenzivních odstínů.


Většina z nás si jako neutrální barvy představí bílou nebo kávovou. Barevná škála neutrálních odstínů je však daleko širší, tvoří ji tóny od bílé, přes šedou a béžové tóny, až po pískovou. Dle zvoleného odstínu mohou tyto odstíny interiér zchladit i proteplit. Oblíbené jsou také díky své nadčasovosti a přizpůsobivosti - s trochou nadsázky totiž ladí vždy a všude. Ideální pozadí poskytují všem předmětům, kterými se rádi obklopujeme, navíc uvolňují a uklidňují. Neutrální odstíny se hodí do minimalistických interiérů i k rustikálnímu vzhledu. Lze je kombinovat s mnoha materiály, mohou tak tvořit základ nesčetně stylů.

Řada Primalex Inspiro je širší hned o tři odstíny, a to o Měsíční šeď, Oblázkově hnědou a Béžový kašmír:

  • Měsíční šeď - šedá je v interiérovém designu doslova nepostradatelná. Měsíční šeď připomíná nebe pod oblačnou oblohou a v interiéru se hodí v podstatě kamkoliv. Jde o univerzální odstín, který dá vyniknout jakékoliv jiné barvě, se kterou se kombinuje. Díky šedé lze dokonce ztlumit ostré a příliš zářivé tóny. Zajímavá je například kombinace šedé s tyrkysovou, růžovou, červenou, nebo žlutozelenou.
  • Oblázkově hnědá - odstín decentní a elegantní, který do interiéru přináší pocit stability a klidu. Se svým přírodním charakterem, který nese stopu dřeva i země, se dobře hodí k pohodlnému a útulnému rázu interiéru.
  • Béžový kašmír působí velmi přirozeně, je totiž inspirován jak živou, tak i neživou přírodou. Béžový kašmír působí klidně, přirozeně, uvolněně a přátelsky, a přitom vyzařuje lehkost, měkkost a nadýchanost.

Trojice nových odstínů zapadne od letošního roku do řady Primalex Inspiro, promyšlené koncepce celkem patnácti vzájemně kombinovatelných odstínů inspirovaných přírodou.

V řadě Primalex PLUS Barevný nově přibyl odstín Latte, delikátní jemný pastelový odstín bílé kávy. Je ideální pro dosažení klidné a tiché atmosféry. Latte se uplatní nejen v obývacích prostorách, ale také v dalších místnostech jako je ložnice, kde prostor zútulní a proteplí. Je ideální v kombinaci s výraznými odstíny, jimž pomáhá zazářit. Skvělým doplňkem Latte jsou proto kontrastní prvky jako police nebo rámy obrazů v teplých tónech.

Nátěry PRIMALEX lze zakoupit ve specializovaných prodejnách, např. v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz). Více na www.primalex.cz.

Další články:

Primalex PROJEKT: Novinka pro pulty specializovaných prodejen

Vinylový malířský nátěr uspokojí i náročné zákazníky  

Primalex Textura sjednotí různé povrchy

 


21.3.2014

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy