Nezapomenutelné svatební dary

Chcete své kamarády, budoucí novomanžele, opravdu překvapit a darovat jim něco neobvyklého, tedy originální svatební dar , který skutečně rozzáří jejich obličeje? Pak neváhejte a zvolte zážitek. Vždyť ten zůstane v jejich vzpomínkách ukryt hodně hluboko a dlouho a mladý pár tak bude mít neustále možnost na něj vzpomínat.

Doby, kdy se za řádné svatební dary považovaly pouze potřeby pro domácnost, elektrické spotřebiče a další praktická výbava, jsou již dávno pryč. Přednost často dostávají peníze, které však nejsou příliš osobní, nebo právě rozmanité zážitky. A pro novomanžele se jich nabízí hned několik. Firma na zážitky na svých internetových stránkach www.firmanazazitky.cz/svatebni-dary/ uvádí skvělé tipy na zážitky jak pro romantiky a gurmány, tak pro dobrodružné povahy či milovníky pobytových výletů. Jelikož své kamarády jistě dobre znáte, lehce vyberete kategorii, do které spadají, a z jednotlivých zážitků zvolíte jeden jim šitý na míru.

A jaké zážitky se nabízí? Pro relax jsou to romantický pobyt na horách, pohodový víkend na Šumavě nebo víkend na Slováckém mlýně s výletem po vinařské cyklostezce. Gurmáni nepřijdou zkrátka při osmichodovém degustačním menu v restauraci Rickshaw, při romantické večeři v krápníkové jeskyni nebo při ochutnávce pravého sushi. A co pro dobrodruhy? Jízdu na vodních lyžích, let balónem či tandemový seskok plný adrenalinu a vzrušení. Každý jistě také uvítá blahodárné masáže, mezi nimiž naleznete masáž ajurvédskou, jávskou či horkými mušlemi.

Zážitky jako svatební dary jsou nezapomenutelné a ryze originální. Zapomeňte tedy na sendvičovače, kávovary a jiné hmotné věci a darujte krásné momenty, které zůstanou ve vzpomínkách hodně dlouho. Udělejte radost svým blízkým a radujte se z jejich příjemně překvapených obličejů.


2.5.2014

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy