Nejnovější robotický vysavač iRobot Roomba 980 s funkcí dokonalého vysávání koberců

Od 15. března si můžete pořídit inteligentní robotický vysavač, který dokonale rozezná povrch, který právě vysává, a přizpůsobí mu svůj výkon. Právě tuto novinku mimo jiné nabízí nejnovější robotický vysavač iRobot Roomba 980.
iRobot Roomba 980 je na českém trhu nabízen za cenu 26 989,-Kč.iRobot Roomba 980 je na českém trhu nabízen za cenu 26 989,-Kč.

Nová funkce vychází z dlouholetých zkušeností značky iRobot s provozem autonomních robotických vysavačů. Přístroj je dostatečně inteligentní na to, aby s pomocí svých senzorů v každém okamžiku rozeznával, jaký povrch přesně uklízí, a přizpůsobil tomu svůj sací výkon. Zatímco na pevných podlahách využívá robot standardní sací výkon, který pro úklid plně dostačuje, na kobercích systém AeroForce s funkcí Carpet Boost automaticky zvyšuje sací výkon motoru až na desetinásobek. Kromě toho je vysavač vybaven optickými  a akustickými senzory vysoké koncentrace prachu a automaticky tak provádí účelný úklid právě na místech, na kterých je to nejvíce potřeba. Nečistoty nemají proti nové Roombě 980 šanci.

Kromě systému rozeznávání uklízeného povrchu nabízí nejnovější a nejpokročilejší přírůstek rodiny robotických vysavačů iRobot Roomba další novinky. S pomocí aplikace iRobot HOME pro chytré telefony se systémy iOS a Android můžete programovat úklid nebo robotický vysavač spustit odkudkoli, kde se můžete připojit k internetu. Současně je to první komerčně vyráběný domácí robot, který si pro dokonalou orientaci v prostoru samostatně vytváří virtuální mapu s pomocí systému navigace iAdapt 2.0 a její algoritmus vSLAM (Visual Simultaneous Localization and Mapping, vizuální souvislá lokalizace a mapování).

iRobot Roomba 980 je nejmodernějším přístrojem, který je v oblasti domácí robotiky v současné chvíli na trhu. Nejpokročilejší technologie, dokonalé zpracování a kvalita použitých materiálů zaručuje jeho bezchybný provoz a maximální kvalitu domácího úklidu.


22.3.2016

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy