Návrhy interiérů - optické zvětšení místnosti

Chcete-li zvětšit prostor pokoje, použijte zrcadlo, které je typickým příkladem přitahování pozornosti. Naši pozornost totiž přitahují lesklé věci, mezi které se řadí také mosaz. Drobné mosazné předměty mohou díky svému odrazu tedy nejenom příbytek zkrášlit, ale rovněž napomohou optickému zvětšení prostor. Změna lustru může hrát v dané problematice také velkou roli.
rekonstrukce_jidelna2_v_panelovem_byterekonstrukce_loznice Pardubicerekonstrukce_paneloveho_bytustylova_kuchyn_svitavy_navrhy_interieru

Multifunkčnost

Někdy stačí pro získání více prostoru rozmístit jinak nábytek. Nezapomeňte na úložné prostory např. v otomanu. Vhodný je rozkládací stůl. Často se zdí zbavujeme, ale někdy může být ku prospěchu i v menší místnosti ji přistavět. Například může posloužit jako zástěna nehezkým sloupkům či vodovodním trubkám. Když ji necháte vytvořit společně s vestavěnými poličkami, hned přibude kromě estetického efektu i praktická část. Návrhy interiérů jsou neomezené.

Barvy v interiéru

I barvy kolem nás mění naše životy a pohledy. Jestliže jste se rozhodli obklopit veselými barvami, je vhodné zvolit takové, které zdůrazní architektonické prvky. Hnědá působí velmi teple, vyvolává pocit bezpečí, je odpočinková a přátelská. Sytě hnědá dělá místnost ještě teplejší. Hodí se k ní zlatá, která je barvou štěstí. Je velmi živá, teplá a příjemně přívětivá. Dále se k ní hodí odvážná červená. Barvou odvahy je tmavě šedá. Ocelově modrá může působit uklidňujícím dojmem. Důležité je vytvořit i prostor pro soukromí, který můžete vymalovat jasnou a teplou žlutou barvou.

Bytový architekt

Návrhy interiérů si žádají promyšlenost, důvtip a nebojácnost. Jestliže si netroufáte, neváhejte se obrátit na bytového architekta, který Vám může nejenom poradit, ale rovněž vypracovat komplexní řešení.

22.5.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy