Natírání střechy nebo plotu urychlí jednovrstvá barva Balakryl

Natírání větších ploch, jako jsou plechové střechy nebo ploty, teď půjde mnohem rychleji díky nové jednovrstvé barvě Balakryl KOV 2v1. Tato vodou ředitelná barva, tzv. jednošichtovka, totiž v jediné plechovce spojuje vlastnosti základní a vrchní barvy. Stačí tedy zakoupit jen jeden výrobek, a tím pádem ušetřit peníze za nákup druhého. Kromě toho se v rámci nátěrového postupu s tímto typem barvy zpravidla jedna vrstva nátěru ušetří. Rychleschnoucí vodou ředitelná receptura barvy Balakryl KOV 2v1 navíc umožňuje realizovat všechny vrstvy během jediného dne. Nátěr odpuzuje vlhkost a chrání tak účinně kovové povrchy před nepříznivými povětrnostními vlivy. Balakryl KOV 2v1 je v prodeji ve čtyřech elegantních odstínech (bílá, pastelově šedá, červenohnědá a tmavě hnědá) s matným finálním povrchem. Stejně jako ostatní výrobky Balakryl, i receptura výrobku KOV 2v1 je ekologická, bez negativního vlivu na zdraví a životní prostředí. Více na www.balakryl.cz.
Balakryl Kov 2v1 0,7kg

Běžný nátěrový postup vyžaduje kromě pečlivé přípravy podkladu nejprve použití základní antikorozní barvy a následně vhodné vrchní krycí barvy podle typu povrchu ve dvou, lépe třech vrstvách. S „jednošichtovkou", neboli jednovrstvou barvou, není třeba shánět dvě různé nátěrové hmoty. Zpravidla vystačíte s celkem dvěma až třemi vrstvami. Jednovrstvá barva totiž kombinuje vlastnosti základního antikorozního nátěru a současně vrchní barvy.

Vodou ředitelná jednovrstvá krycí barva Balakryl KOV 2v1 se uplatní při nových i renovačních nátěrech kovů, plechů, lehkých kovů, oceli atd., včetně cementovláknitých materiálů. Je určena k přímým nátěrům kovů ve venkovním i vnitřním prostředí. KOV 2v1 poskytuje povrchu dlouhodobou antikorozní ochranu, nezbytnou zejména v exteriéru. Barva obsahuje vysoce účinné antikorozní pigmenty, proto je mimořádně vhodná pro nátěry povrchů s vyšším korozním zatížením jako jsou střechy a klempířské výrobky. Kromě toho se Balakryl KOV 2v1 uplatní i při nátěrech potrubí, kovových plotů, zábradlí nebo nábytku. Voděodolný charakter umožňuje nátěru odpuzovat vlhkost a chránit povrch účinně před nepříznivými povětrnostními vlivy.

Vodou ředitelná receptura umožňuje ukončit veškeré práce v rámci jediného dne. To znamená, že ve stejný den, kdy s natíráním začnete, můžete natřený povrch začít používat. Balakryl KOV 2v1 rychle schne a je bez zápachu.

Pracovní postup

  1. Barvu před aplikací důkladně rozmíchejte.
  2. Kovové podklady zbavte nepřilnavých starých nátěrů a rzi. Povrch musí být dobře očištěný, suchý a hladký, zbavený vosku a mastnot.
  3. Na takto upravené povrchy můžete nanášet neředěný Balakryl Kov 2v1 ve 2 - 3 vrstvách v intervalu 4 až 6 hodin při teplotě 20°C. Teplota podkladu a okolí nesmí klesnout pod 10°C.
  4. Pomůcky po použití ihned omyjte vodou.

Balení: 0,7 kg; 2,5 kg; 9 kg

Odstíny: 0100 Bílý, 0101 Pastelově šedý, 0840 Červenohnědý, 0240 Tmavě hnědý

Doporučená cena: 519 Kč vč. DPH/balení 2,5 kg

Vydatnost: 6 - 9 m2/kg v 1 vrstvě podle charakteru podkladu a tloušťky nátěru

Novinku Balakryl KOV 2v1 lze zakoupit například v síti prodejen Dům barev a ve vybraných prodejnách barev a laků.

Více informací o výrobcích Balakryl najdete na www.balakryl.cz.


22.3.2014

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...
M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...
Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy