Myčky nádobí do každé kuchyně

Myčka nádobí je dnes nedílnou součástí mnoha domácností. Pořizovací náklady snadno vykompenzuje úspora vody, energie a času. Navíc ani malá kuchyně už není důvodem, proč si tohoto pomocníka odepřít. Vestavné i volně stojící myčky nádobí zmenšily své rozměry, zvětšily svůj objem a nezaleknou se ani více souprav nádobí.

Úzké myčky nádobí jsou nabízeny v šírce 45 cm, oproti bežnějšímu rozměru 60 cm. Jejich obliba roste u majitelů menších bytů, kteří díky myčce nechtějí přijít o místo ve skříňkách, ale zároveň si nepřejí ztrácet čas mytím nádobí v ruce. Nespornou výhodou použití myček je jejich ekonomický provoz. Studie uvádějí, že úspora vody oproti mytí v ruce je až pětinásobná, elektrické energie spotřebují asi polovinu, o času ani nemluvě. Doporučené maloobchodní ceny myček nádobí se přitom pohybují okolo 12 000 Kč.

Úzké myčky bývaly kritizovány za menší kapacitu, ale dnešní spotřebiče jsou vyráběny tak, aby pojmuly až deset souprav nádobí. Není tak důvod bát se, že by se do myčky nevešlo běžně používané nádobí či hrnce.

Vestavné i volně stojící myčky jsou vybaveny řadou inteligentních funkcí. Například novinka Whirlpool ADP 750 je vybavena přehledným LCD displejem, bezpečnostním systémem Aquastop zabraňujícím úniku vody z přívodní hadice či funkcí Multitablet umožňující nastavení použitého čistícího prostředku, což zaručí jeho dokonalé působení.

Vestavné myčky se liší v provedení panelu. V nabídce je plně integrovaný spotřebič, který je ovládám zevnitř, například novinka Whirlpool ADG 175. Dále se nabízejí spotřebiče, které mají vnější panel, a majitel je může ovládat zvenku. Takový panel má novinka Whirlpool ADG 555. 

O společnosti Whirlpool

Whirlpool Europe je dceřinou společností ve výhradním vlastnictví Whirlpool Corporation. Zaměstnává 14 000 lidí, je přítomna ve více než 30 zemích Evropy a své výrobní závody má v sedmi zemích. Společnost Whirlpool Corporation je předním světovým výrobcem a dodavatelem hlavních domácích spotřebičů s ročními tržbami přes 19 miliard dolarů, více než 73 tisíci zaměstnanci a 72 výrobními a technologickými výzkumnými středisky po celém světě. Společnost prodává spotřebiče značek Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht a spotřebiče dalších hlavních značek zákazníkům prakticky ve všech zemích světa. Centrum společnosti Whirlpool pro Evropu se nachází ve městě Comerio (VA) v Itálii.

Další informace:
Eva Gruberová Kučmášová

Whirlpool CR, spol. s r.o.

Radlická 14, 150 00 Praha 5
tel.: +420 251 001 030
fax: +420 251 564 055
pr_cz@whirlpool.com

 

 

 


19.2.2010

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

jaguska
22.6.2010
Život bez myčky si už opravdu neumím představit
bosorkaxy
17.6.2010
Sice se myčce zatím bráním, ale až přijde rodina, tak si ji asi taky pořídím.
roupicek1
15.6.2010
máme myčku,opravdu je to velký pomocník
mibe1004
15.6.2010
myčku mám manžela
macicek
13.6.2010
myčku zatím nemám a ani ji nechci
lijan
7.6.2010
Myčka je určitě dobrý pomocník, šetří vodu a čas. Ale nemám místo v kuchyni a nevím jestli pro dvě osoby by se mi vyplatila. Jinak je velký výběr v obchodech.
jitka7777
30.5.2010
Mycka je skvely pomocnik. Usetri spoustu casu.
devil99
5.5.2010
Na myčku bych už nedala dopustit !!!!
uuuuu
4.5.2010
Do mé ne :P
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy