Moderní nábytek do koupelny

Před pár lety by jen málokoho napadlo si do koupelny pořídit jakýkoli jiný nábytek než police a věšáky. Standardním vybavením byla pouze vana či sprchový kout, záchodová mísa a umyvadlo. Vzhledem k tomu, že většina koupelen neoplývá množstvím prostoru, uzpůsobovali jsme místnost pouze nejnutnějším potřebám a design se odsouval do pozadí. Možná i proto, že v koupelně je vlhko a materiály nebyly natolik kvalitní, aby nepodléhaly plísním.

V dnešní době se však koupelnový nábytek stává velmi moderní záležitostí. Díky technologickým postupům je nábytek téměř nezničitelný. Většinou je umístěn na nožkách, aby se voda po dětských radovánkách ve vaně nezadržovala pod nábytkem. Materiálem na výrobu nábytku do koupelny je nejčastěji lamino, MDF, masivní dřevo, plast a sklo.

Trendem dnešních koupelen je především originální design a maximum úložných prostorů na hygienické potřeby a ručníky. Samozřejmostí je i zrcadlo, které bývá ve většině případů součástí koupelnových sestav či skříněk. Některé koupelnové sestavy jsou doplněny i osvětlením, což jistě ocení především ženy.

Při výběru koupelnového nábytku by měla vždy hrát nejdůležitější roli velikost koupelny. V případě, že máme koupelnu prostornou, velmi jednoduchým a efektivním řešením je pořízení koupelnové sestavy, zahrnující úložné prostory, zrcadlo apod. Menší koupelny v panelových domech je možno vybavit velmi praktickou skříňkou pod umyvadlo, která zaplní jinak nevyužitý prostor. V kombinaci se stejně designově laděným zrcadlem získá i malá koupelna rázem jiný výraz.

www.nabytek-catrin.cz



21.12.2010

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy