Minimalistický koupelnový nábytek s geometrickými tvary

Novinky v koupelnovém nábytku Jika Cube a Jika Petit svým designem i rozměry potvrzují, že i malou koupelnu lze zařídit nápaditě, stylově a přitom účelně. Čisté geometrické tvary nábytku v kombinaci s výrazným trendovým umyvadlem znatelně oživí zařizovaný prostor a dodají mu na eleganci i osobitosti.
JikaPetitJikaPetitJikaPetitJikaPetitNábytek_Jika_CubeNábytek_Jika_CubeNábytek_Jika_Cube

Nadčasovost s geometrickými liniemi

Nábytková série Jika Cube dodá koupelně luxusní nádech a přitom se postará o problém s úložnými prostory. Nevšední kombinace skříňky s umyvadlem zaujme geometrickou čistotou linií a nadčasovostí, spolu s tím ušetří místo a poskytne také větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků.

Řada Jika Cube je k dispozici ve dvou barevných variantách - lakované bílé a tmavý dub. Vybírat lze ze šířek 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm a 65 cm. Samostatně lze pořídit střední skřínku o šířce 75 cm, která je také nabízena v barvě bílá a tmavý dub. Komu nevyhovují policové skříňky, jednoduše zvolí sérii se dvěma plnovýsuvnými zásuvkami zajišťujícími dokonalý přehled o všech uložených předmětech. Sérii Jika Cube lze doplnit výrazným zrcadlem, které opticky koupelnu ještě rozšíří. Skřínky Jika Cube s umyvadlem lze podle rozměru pořídit od 4 253 Kč vč. DPH. Jika.

Řešení i pro velmi omezený prostor

Nábytková série Jika Petit sestávající se ze skříňky a umývátka představuje ideální řešení i pro ten nejmenší prostor. Svoje uplatnění najde jak v minimalistických koupelnách, tak samostatných WC. Malé proporce a elegantní design této řady umožní využít i minimum plochy a nově zde získat místo pro uložení všeho potřebného. Díky rozměru 40 x 23,5 cm se uplatní jak v rohu, tak i volně u zdi. Baterie je vždy vpravo, skříňku lze vybrat s otvíráním vpravo či vlevo. Bez problémů se tak přizpůsobí požadavkům a dispozicím každé koupelny či WC.

Koupelnový nábytek Jika Petit lze pořídit ve čtyřech trendy barevných variantách - bílá, tmavý dub, třešeň a šedá. Komplet lze doplnit zrcadlovou skříňkou nebo zrcadlem s osvětlením. Skřínku Jika Petit s umývátkem lze podle barvy pořídit od 2 466 Kč vč. DPH. Jika.

Více i formací naleznete na www.jika.cz.

Související články:

Jika Tigo 2013 představují pestrou paletu možností pro nadčasové řešení koupelny


23.5.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy