Stavební veletrhy Brno 2010

Stavební veletrhy Brno - vše o stavebnictví, úsporách energií a interiéru. Chcete ušetřit při stavbě nebo provozu budovy? Plánujete rekonstrukci koupelny, nebo Vašeho bydlení? Víte, jak efektivně získávat energii z alternativních zdrojů? Hledáte nezávislé odborné poradenství?
Navštivte Stavební veletrhy Brno! Získáte ucelený přehled o úsporách nejen peněz, ale i energií. Stavební veletrhy Brno - 13. až 17.dubna, Brno - Výstaviště.

Souběžně se Stavebními veletrhy Brno letos nově i interiér

Se Stavebními veletrhy Brno se letos nově souběžně koná veletrh bydlení MOBITEX. Vzniká tak ucelený komplex veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov, a nově také vše o nábytku a vybavení interiéru. Stavební veletrhy Brno se konají od 13. do 17. dubna, každý den od 9 do 18 hodin. V sobotu pouze do 17 hodin. Více informací naleznete na www.stavebniveletrhybrno.cz

Technologie a design

Zajímáte se, jak zakomponovat nejnovější high technologie obrazové a zvukové techniky do vašich domácností? Přijďte se přesvědčit, že elektronika je plnohodnotnou součástí moderního interiéru, a je třeba ji řešit v kontextu s návrhem celého prostoru, nábytku především. V rámci projektu Technologie a design v pavilonu G2 naleznete jedenáct vzorových aplikací užití technologie a designu.

Poradenství bytových architektů

Chcete, aby váš dům či byt byl skutečně odrazem vašeho stylu a vaší osobnosti? Pak určitě využijte poradenského centra bytových architektů v pavilonu G1! Ti Vám pomohou s realizací Vašich představ do konkrétního návrhu vybavení. Moderní design - to není jen návod, jak jednotlivé díly nábytku vypadají „pro oko", ale také jakou mají ergonomii a funkčnost. O tom vás ale přesvědčí expozice prestižních nábytkářských firem jako je TON, Koryna, Jitona, In Elis Hon a řady dalších.

Vyhraj střechu od Tondachu

Návštěvou Stavebních veletrhů Brno a mezinárodního veletrhu bydlení MOBITEX získáte nejen aktuální informace o novinkách a trendech ve všech oborech stavebnictví a interiéru budov, navíc můžete i vyhrát. V návštěvnické soutěži můžete získat střechu Tondach v hodnotě 100.000 korun, nebo vybavení obývacího pokoje ZDARMA! Více informací na www.stavebnivelerhybrno.cz

Ušetřete za vstupenku na veletrh, registrujte se na internetu

Chcete-li ušetřit již při samotném vstupu na veletrh, zaregistrujte se na internetu! Vyplněním jednoduchého registračního formuláře získáte vstupenku na veletrh s 50% slevou. Registrace probíhá na www.stavebniveletrhybrno.cz



7.4.2010

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

lijan
6.6.2010
Manžel pravidelně jezdí z firmy na veletrh do Brna, získává aspoň přehled v novinkách. Navíc přiveze spoustu reklamních letáků a má co číst.
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy