Malé, ale všestranné nářadí do kapsy

Přišroubovat, uříznout, zapilovat, odštípnout, otevřít, utáhnout... A tak by se dalo dlouze pokračovat a stejně bychom asi nevyjmenovali všechny činnosti, na které se hodí malý, zato všestranný pomocník značky Fieldmann: nářadí FDM 5010 Multi tool, které ve složeném stavu vypadá jako kapesní nůž. Základem jsou však robustní kombinované kleště, v jejichž blízkosti se skrývá ještě dalších deset praktických nástrojů.
multifunkční nůž Fieldmann FDM 5010 Multi toolmultifunkční nůž Fieldmann FDM 5010 Multi tool

Potřebujete doma opravit elektrický vypínač, kabel u vysavače nebo si otevřít láhev piva na výletě? Pak stačí sáhnout do kapsy pro praktický a multifunkční nůž Fieldmann FDM 5010 Multi tool. Ten v sobě ukrývá celkem jedenáct různých nástrojů, které jsou všechny jištěny bezpečnostní pojistkou pro bezproblémovou manipulaci.

Základem tohoto všestranného pomocníka jsou kombinované kleště, které kromě standardních funkcí pomohou i třeba s odstraněním izolace z kabelů. Na šroubování je nářadí vybaveno hned dvěma plochými různě velkými šroubováky a jedním křížovým. Na drobné řezání si troufne pilka s ozubenou šesticentimetrovou čepelí z nerezové oceli a nerovnosti zarovnáte šikovným pilníkem. Multifunkční nářadí FDM 5010 samozřejmě nabízí i malý a velký nůž s čepelemi z nerezové oceli o délce 3 cm, respektive 6 cm. Po dobře vykonané práci, ať už při řemeslných opravách doma nebo někde v terénu, určitě oceníte otvírák, kterým si za odměnu otevřete láhev nebo třeba konzervu.

Více na www.fieldmann.cz. Doporučená cena je 329 Kč.

30.12.2016

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy