Kvalitní instalatér za dobré ceny


Kvalitní instalatér za dobré ceny

Říká se, že šikovný kutil by si měl poradit se vším, ale ne každou práci doma je možné udělat svépomoci.

To platí hlavně o instalatérských pracích, které jsou často náročné na vybavení a rovněž vyžadují i větší znalosti. A ty každý laik nemá.

Dobré služby nejen v hlavním městě

Najít dnes šikovného řemeslníka, který by byl schopen provádět kvalitně a zároveň levně instalatérské práce, není vůbec nic jednoduché. A to dokonce ani v Praze ne. Šikovných manuálně pracujících chlapů je dnes už málo, nicméně jsou. Mezi ně patří i pan Rastislav Žák, profesionální instalatér.

Své služby nabízí hlavně v Praze, ale pokud máte problém vyžadující instalatérské služby a bydlíte v těsné blízkosti české metropole, můžete mu také zavolat bez obav. Instalatér Praha má ve svém portfoliu klasické instalatérské služby.

Můžete si objednat montáž, výměnu či opravy toalety, baterií, umyvadla, ventilů všech druhů a typů, vodoměrů, bojlerů a mnoha dalšího. Pan Žák je expertem i na rekonstrukce bytových jader a zvládne i kompletní rozvody vody a také odpadů.

Rovněž dokáže v případě potřeby provést zevrubnou prohlídku kanalizace. K tomuto účelu používá moderní kamerové systémy. Takto lze odhalit nejen již stávající problém, ale i potenciální budoucí riziko.

Stejně jako konkurence, zvládne i čištění odpadů Praha, a to velice dobře. Většinou se jedná o záležitost, kterou zvládnete vyřešit i doma, ale kdyby náhodou krtek zalitý horkou vodou nefungoval, víte, komu zavolat.

Domluví se anglicky

Pokud máte známé, kteří si třeba také nevědí s rady s ucpanými trubkami a čištění odpadů jim příliš nejde, ovšem nedomluví se česky, možná by stálo za zvážení dát jim kontakt právě na pana Žaka.

Vzhledem k tomu, že ten zvládne komunikovat i v angličtině, je velice pravděpodobné, že se s vašimi známými dokáže domluvit i jinak než posunky.


1.8.2021

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy