Krbová kamna Masterflamme Piccolo: masivní konstrukce v moderním designu

Krbová kamna Masterflamme Piccolo I a II mají díky své unikátní konstrukci jedinečnou schopnost rychlé tvorby tepla a jeho plynulou a rovnoměrnou distribuci. Studený vzduch je vespodu nasáván do trubek, které přímo tvoří spalovací komoru. Tím dochází k bezprostřednímu ohřevu vzduchu a jeho vyfukování zpět do místnosti. Díky tomuto „fénovému efektu" umí kamna Masterflamme během velice krátké doby předat velké množství tepla a rovnoměrně jej distribuovat do vytápěných prostor.
Kamna Masterflamme Piccolo II. dokáží skloubit nadčasový design s inovativním systémem spalování. V prodeji od 19900,-.Kamna Masterflamme od českého výrobce HS Flamingo zaujmou svým designem a vysokou účinností spalování. Koupit je můžete od 19900,-.Kamna Masterflamme zaujmou nejen svým nadčasovým designem, ale i moderním způsobem spalování, který šetří Vaše náklady. Cena od 19900,-

Krbová kamna a Masterflamme Piccolo I a Piccolo II jsou k dispozici ve třech různých barevných provedeních (černá, hnědá - sametová a krémová - metalická) s tepelným výkonem - 3 - 11 kW a lze je tak použít jak při vytápění obytných či rekreačních objektů, tak i ve výrobních dílnách a skladech. Díky tzv. nízkému výkonu do vzduchu se hodí do domů s ekologickým režimem.

Krbová kamna Masterflamme díky své masivní konstrukci dosahují vysoké kvality a životnosti. Trubkové řešení spalovací komory zajišťuje velmi nízkou roztažnost materiálu a dlouhou životnost celého zařízení. Trubky zaručují maximální předání tepla a velmi rychlé ohřátí vzduchu, který v nich proudí. Tento princip vytápění zajišťuje rovnoměrné rozdělení teplého vzduchu nejen po místnosti, kde stojí kamna, ale také do dalších místností.

Všechny výkonové řady disponují tří-clonovým spalinovým systémem, který zajišťuje maximální předání energie a ekologické spalování. Dále také terciálním přívodem vzduchu, který podporuje úplné spálení plynných částic a zajišťuje dokonalé sekundární spalování. Specialitou řady Masterflamme je designové panoramatické sklo, pohodlná regulace výkonu kamen a také varná plotna. Tu ocení zejména domácí hospodyňky.

Řada Masterflamme se pyšní splněním nejpřísnějších technických norem, které určují největší výrobní země nejen v Evropě.

Kamna Masterflamme od českého výrobce HS Flamingo zaujmou svým designem a vysokou účinností spalování. Koupit je můžete od 19900,-.

Více informací naleznete na www.hsflamingo.cz


8.11.2015

Doporučené odkazy

Evora CZ, s.r.o.
Moderní technologie pro větrání a vytápění rodinných domů a budov, zdravotechnika, centrální ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy