Kde najít nové byty v Praze?

V televizních reklamách, na billboardech, v rádiu i na internetu vás lákají nabídky nových bytů v Praze. Ale jakmile se dané společnosti ozvete, že byste měli zájem si koupit jejich nový byt, budete často zklamaní zápornou odpovědí. Nové byty jsou totiž v hlavním městě rychle rozprodané, je o ně velký zájem, a tak je těžké sehnat novou nemovitost, která by naplnila vaše očekávání. Podívejme se, kdo nabízí nové byty v Praze.

Kde si koupit nemovitost?

V Praze se můžete obrátit na spoustu realitních kanceláří a společností, které se zabývají prodejem bytů. Jelikož je koupě nové nemovitosti poměrně velkou investicí, budou se vám před očima míjet otázky jako: „Je tato společnost spolehlivá? Nenarazím na podvodníka?"

Abyste nenaletěli na podvodníkovi mnohdy zajímavé nabídky, obraťte se na společnost, která nabízí prodej bytů v Praze s několikaletými zkušenostmi. Ověřenou firmou je FINEP, která na trhu s realitami působí již více než patnáct let.

Bydlete v lukrativní části Prahy

Byty v Praze 9 jsou zasazeny do krásného a klidného prostředí. Při stavbě těchto novostaveb byl kladen důraz nejen na kvalitu stavby, ale také na lukrativnost lokality. Nové byty Praha 9 naplní očekávání i nejnáročnější klientely. Od plavání, přes tenis, fotbal, jízdu na bruslích až po jízdu na koni - to vše můžete provozovat, pokud budete vlastnit byt v Praze 9 na Proseku. Hlavní zábavnou dominantou této oblasti je bobová dráha s vyhlášenou restaurací, jíž přísluší také letní zahrádka. Tyto byty vám nabídnou opravdový domov, po němž již dlouho toužíte.

Představme si společnost FINEP

O společnosti FINEP jsme se již v článku zmínili a nyní si ji představíme blíže. Developerská společnost FINEP byla na českém trhu založena v roce 1995 a za dobu své působnosti si vybudovala na českém a slovenském trhu pevné zázemí. Doposud postavila více než 6 500 bytů a zrealizovala desítky rezidenčních projektů.

Kromě nových bytů vám firma FINEP nabízí i komerční prostory Praha , které najdete v Harfa Parku, luxusní lokalitě v Praze 9 - Nových Vysočanech. Můžete tedy umístit svou firmu do prostorů, které vám zvýrazní jméno a podpoří vaše podnikání.


30.9.2012

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
Evora CZ, s.r.o.
Moderní technologie pro větrání a vytápění rodinných domů a budov, zdravotechnika, centrální ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy