Kamerové systémy do domu i kanceláře

Je u vás bezpečnost na prvním místě? Chcete mít svůj majetek neustále pod kontrolou? Nechte si nainstalovat do svého domu, bytu či kanceláře kamerové systémy, které pracuji 24 hodin denně. Kamerové systémy vám nabízí společnost Tegus.cz, díky níž můžete zabezpečit svou rodinu, dům i firemní prostory. Pojďme se podívat, jak tyto systémy fungují.

Kamerové systémy představují drahou, ale zato nejspolehlivější ochranu vašeho majetku. Společnost Tegus vám může nabídnout jak levné kamerové systémy, tak i systémy s nejmodernějšími technologiemi. Zde ale musíte počítat s cenou převyšující i 50 tisíc korun. Je jen na vás, kolik jste ochotni do ochrany svého domu, rodiny či kanceláře investovat.

Fotopasti vám pošlou MMS zprávu

Hledáte-li levnější formu zabezpečení, pak vás nadchnou fotopasti , které se staly hitem posledních let. Jedná se o velmi chytré přístroje, které vás na nežádanou návštěvu upozorní MMS zprávou. Fotopasti vám však mohou pořídit jak fotografii, tak i krátkou videosekvenci, a to ve dne i v noci. Přístroj je aktivován v okamžiku, kdy je zaznamenán pohyb. Tato zařízení vás nadchnou nízkou cenou a bezhlučností. Zloděj tedy nepozná, že je snímán na záznamový systém.

Atrapy kamer - nejlevnější řešení

Pokud však nemáte dostatek peněžních prostředků na kvalitní zabezpečení, pořiďte si alespoň atrapy kamer, které se vyznačují nízkou pořizovací cenou. Atrapy kamer seženete již pod tisíc korun. Tyto přístroje mají dát zlodějovi pocit, že je váš dům pod ochranou kamer. Aby atrapy působily důvěryhodně, jsou vybaveny také blikající diodou.

Vyberte si nejlepší způsob zabezpečení vašeho majetku. Při výběru však pamatujte na to, že investice do kvality se bezpochyby vyplatí. Tegus.cz vám nabízí pestrou škálu zabezpečovacích systémů, z nichž si vybere každý.


3.2.2013

Doporučené odkazy

M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy